aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΊνγεκμπριγκτσεν: «Κάναμε ό,τι ήθελε ο Ολυμπιακός. Χρειάζεται καλύτερη δομή»

Ίνγεκμπριγκτσεν: «Κάναμε ό,τι ήθελε ο Ολυμπιακός. Χρειάζεται καλύτερη δομή»

Ευχαριστημένος με την ανατροπή επί του Ολυμπιακού και τη νίκη με 4-2 δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Νορβηγός τεχνικός χαρακτήρισε αγώνα δύο όψεων το παιχνίδι με τους «μαυροπράσινους» και παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έκανε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να κάνουμε. Τρέχαμε την μπάλα και ο Ολυμπιακός κτυπούσε στην αντεπίθεση. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και το άξιζε. Εμείς μείναμε ζωντανοί στο παιχνίδι λόγω και των αποκρούσεων του Βιντ (σ.σ. Μπέλετς). Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με διαφορετική συμπεριφορά, παίζαμε με μία-δύο επαφές. Χάσαμε ευκαιρία στα 10 δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου, μετά σκοράραμε και πετύχαμε περισσότερα γκολ. Ήταν παιχνίδι δύο ημιχρόνων, στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός στο δεύτερο εμείς. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα και γι΄ αυτό είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε».

Εάν έχει πλέον καλύτερη εικόνα της ομάδας και αν τον βοηθά τελικά το πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων: «Φυσικά θα ήθελα περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις. Πρέπει να έχουμε καλύτερη δομή στον τρόπο που παίζουμε και αυτό φάνηκε στο διάστημα που μας πίεσε ο Ολυμπιακός. Πήραμε έξι βαθμούς σε δύο παιχνίδια και αυτό βοηθά στην αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες προτιμούν να παίζουν παιχνίδια, παρά να κάνουν προπονήσεις, αλλά για εμάς τους προπονητές δεν είναι έτσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ