aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ήμουν θυμωμένος με το ύφος μπλαζέ» (video)

«Ήμουν θυμωμένος με το ύφος μπλαζέ» (video)

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ. Το μεγαλύτερο της αναλώθηκε στις κακές εμφανίσεις στην Κύπρο και τι πρέπει να γίνει για να διορθωθεί η κατάσταση.

Για την τοποθέτηση – παραίτηση μετά τον αγώνα με τον Εθνικό: «Όταν γνωρίζουμε το παρελθόν ενός ανθρώπου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δεν πρέπει να βγάζουμε άστοχα συμπεράσματα. Είμαι πολύ εγωιστής και ποτέ δεν παραδέχομαι ότι δεν μπορώ να καταφέρω να πετύχω τον στόχο που ανέλαβα. Όλοι σταθήκατε στο πρώτο μέρος της τοποθέτησης μου μετά  τον αγώνα με τον Εθνικό. Εγώ είπα ότι δεν μπορώ να επιδράσω όπως θέλω όχι ότι δεν μας βγαίνουν τα πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση. Τελειώνοντας αυτή την τοποθέτηση μου, θέλω να τονίσω ότι σίγουρα πιστεύω σε αυτή την ομάδα».

Για την προοπτική της ομάδας: «Δεν νομίζω ότι εχει βγει κανένας πρωταθλητής σε εφτά αγωνιστικές. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά για τοκαλο της ομάδας. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε αλλά υπάρχουν άλλα 29 παιχνίδια. Και νομίζω τέλη Μαΐου θα βγει ο πρωταθλητής. Θα επανέλθουμε πολύ γρήγορα και θα παλέψουμε και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο».

Αν ο ΑΠΟΕΛ βλέπει με ύφος μπλαζέ το κυπριακό πρωτάθλημα: «Έχετε απόλυτο δίκαιο. Πρέπει να περιορίσουμε αυτό το ύφος το μπλαζέ. Όταν θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα μας πιάνει μια χαλαρότητα. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να βελτιώσουμε ως ομάδας. Ταλανιζόμαστε από πάρα πολλά προβλήματα. Για ένα προπονητή το εύκολο κομμάτι έιναι της αμυντικής λειτουργίας. Αν με ρωτήσετε τι μου αρέσει, μου αρέσει το ποδόσφαιρο κυριαρχίας και η δημιουργία. Δυστυχώς σε αυτό το κομμάτι έχουμε πρόβλημα από την αρχή της σεζόν με πάρα πολύ σημαντικούς τους οποίους χάνουμε και όταν επανέρχονται δεν είναι οι ίδιοι. Η θέση του προπονητή στην ομάδα μας είναι πολύ δύσκολη και το γνωρίζετε και όλοι από το παρελθόν. Θεωρώ ότι και εγώ είμαι πολύ πιο έμπειρος και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Ήξερα κατά βάθος ότι θα με στηρίξουν. Πρέπει να ταρακουνηθούμε μέσα στα αποδυτήρια. Εγώ ήμουν αποφασισμένος να αναλάβω την όποια ευθύνη μου αναλογεί».

Για τη στήριξη από τη διοίκηση: «Παρά το θυμό μου εκείνη τη μέρα και το έντονο συναίσθημα που είχα, ήξερα ότι θα με στηρίξει ο πρόεδρος και η διοίκηση. Πρέπει να ταρακουνηθούμε όλοι στα αποδυτήρια».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Για τον Καρλάο, είναι απόλυτα έτοιμος όπως και ο Βούρος. Ο Μιλάνοφ είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο ποδοσφαιριστής έπαιζε με πόνους στα πρώτα παιχνίδια. Μετά επισκέφτηκε δύο ειδικούς γιατρούς. Ακολούθησε την θεραπεία αυτή, δυστυχώς μετά από ενάμιση παιχνίδι έχει πολλούς πόνους θα περιμένουμε την ιατρική εκτίμηση».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο εκ των αρχηγών, Νεκτάριος Αλεξάνδρου: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι ένας θεσμός και ένας αγώνας στον οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε αντάξιοι. Δεν μπορεί ένας παίκτης του ΑΠΟΕΛ να διαλέγει παιχνίδια. Σε κάθε αγώνα πρέπει να προετοιμαζόμαστε όσο πιο καλά γίνεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ