aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗλίας: «Με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ δεν είναι εύκολο να το κάνεις»

Ηλίας: «Με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ δεν είναι εύκολο να το κάνεις»

Στο ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο Ηλίας Χαραλάμπους μετά την σπουδαία νίκη του Εθνικού επί του ΑΠΟΕΛ με 3-2 στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, μια μεγάλη ομάδα στο ΓΣΠ. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, δυστυχώς από την αρχή δεχθήκαμε ένα γκολ. Από την άλλη ευτυχώς μετά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι πριν το ημίχρονο και δεν είναι εύκολο με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες και δεν τα καταφέραμε. Μετά ισοφαριστήκαμε και έγινε δύσκολο το έργο μας. Τα παιδιά έδειξαν ψυχικές δυνάμεις, πετύχαμε το τρίτο γκολ. Κινδυνεύσαμε να ισοφαριστούμε ξανά, είχαμε και λίγη τύχη αλλά ευτυχώς κρατήσαμε το σκορ που είναι πολύ σημαντικό.

Πραγματικά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα δίνουν τα πάντα και θέλω να τους συγχαρώ για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν σήμερα, είμαστε ακόμα πίσω, έχουμε αρκετό δρόμο. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγύρια. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Πέμπτη με την Καρμιώτισσα και θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για εμάς. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στο φίλο Σάββα και τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ