aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗλιάδης: «Αν μη κακό...»

Ηλιάδης: «Αν μη κακό…»

Ο εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ Βάσος Ηλιάδης, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα μεταξύ των «γαλαζοκιτρίνων» με την Καραμπάχ, αναφέρθηκε στη σημασία μιας νίκης στο σημερινό ματς, αλλά και πόσο πλήγωσε η ήττα από την Ντούντελανζ στο ΓΣΠ.

«Είναι τελικός, ένα παιχνίδι δίχως αύριο μετά την ήττα με την Ντούντελανζ. Αν μη κακό δεν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη ή την ισοπαλία, με ήττα είμαστε αποκλεισμένοι και μαθητικά. Αν όμως κερδίσουμε, την επόμενη αγωνιστική θα μπορούμε και μαθηματικά να σφραγίσουμε την πρόκριση. Η ομάδα θα δώσει ότι έχει και δεν έχει. Δεν είναι και το καλύτερο να παίζεις την πρόκριση σε 90 λεπτά όμως οι παίκτες έχουν την πείρα για να το διαχειριστούν και να βγάλουν ένα καλύτερο πρόσωπο από ότι στα προηγούμενα ματς. Γιατί αλήθεια οι εμφανίσεις μας μέχρι τώρα δεν ήταν οι καλύτερες. Αν δεν δείξουμε καλύτερο πρόσωπο θα είναι πολύ δύσκολο. Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς με την Ντούντελανζ ήταν καταστροφικό, τώρα γνωρίζουμε τις συνέπειες. Η Καραμπάχ μάς ξέρει καλά, δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις ομάδες»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ