aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗφαίστειο που ξυπνά οι ΑΠΟΕΛίστες: «Περπατάνε τα εκατομμύρια, Ντολ καλό ταξίδι»

Ηφαίστειο που ξυπνά οι ΑΠΟΕΛίστες: «Περπατάνε τα εκατομμύρια, Ντολ καλό ταξίδι»

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά! Όχι δεν αναφερόμαστε σε κανένα τραγούδι και σε καμία Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Είναι παρομοίωση που ταιριάζει γάντι τη δεδομένη στιγμή στη διάθεση που έχουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και επειδή διδάσκει το παρελθόν, όποτε φθάναμε στο σημείο που οι αντιδράσεις του κόσμου των γαλαζοκίτρινων ήταν τόσο μεγάλες κατά τα προηγούμενα χρόνια, προέκυπταν και άμεσες διαφοροποιήσεις στο σύλλογο.

Θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Τομάς Ντολ. Ίσως ναι, ίσως και όχι… Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ωστόσο, ή αν προτιμάτε καλύτερα, οι οπαδοί της ομάδας της πρωτεύουσας στην πλειοψηφία τους, αντιμετωπίζουν πλέον τον Γερμανό κόουτς, σαν να είναι κόκκινο πανί.

Του επιρρίπτουν ευθύνες σχετικά με τη δυστοκία στο σκοράρισμα, στην μέτρια έως άσχημη αγωνιστική εικόνα στα πλείστα ματς από τότε που ανέλαβε και στο ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι στο -9 από την κορυφή, ασχέτως εάν έχει τρία ματς χρωστούμενα.

Διαβάστε επίσης: Σε ετοιμότητα για σημαντικές αποφάσεις ο Πετρίδης!

Αυτά φανερώνουν τουλάχιστον οι αντιδράσεις και οι συζητήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πολλοί κάνουν αναφορά σε «αλαζονεία από πλευράς διοίκησης και προπονητή», τονίζουν πως χάνουν την αισιοδοξία τους επειδή φέτος ο ΑΠΟΕΛ όπως λένε «δεν παίζει μόνος» και κάθε απώλεια βαθμών στοιχίζει πολύ, ενώ αρκετοί εύχονται στον Ντολ «καλό ταξίδι» και να έχει μία «ασφαλή πτήση». Γνωρίζουν κάτι παραπάνω, ή απλά σκέφτονται με βάση το παρελθόν και τις αποφάσεις του Πρόδρομου Πετρίδη που «έκανε» τους προπονητές να μοιάζουν με πουκαμίσα; Θα δείξει…

Διαβάστε επίσης: Ο Ντολ άλλαξε τέσσερις φορές σχηματισμό σε 90’!

Μέχρι και οι ψυχραιμότεροι που στέλνουν μήνυμα για ενότητα, ψυχραιμία και υπομονή, επειδή ο Ολυμπιακός δεν είναι τυχαία ομάδα, δέχονται «επίθεση» από αρκετούς οι οποίοι διαφωνούν και θέλουν άμεσα να διορθωθούν τα λάθη και να επανέλθει η ομάδα τους στις επιτυχίες.

Οι… πιο ακραίοι επιθυμούν την απομάκρυνση Πρόδρομου Πετρίδη, ενώ σε επίσης μεγάλη μερίδα κόσμου, φταίνε οι παίκτες και το σύστημα (με τρεις στόπερ) με το οποίο επιμένει να στήνει την ομάδα του ο Ντολ και υποστηρίζουν πως «πολλά εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. εννοώντας την χρηματιστηριακή αξία των παικτών, περπατάνε στο γήπεδο». Γίνεται έντονος λόγος για απειθάρχητη ομάδα και πολλοί λένε πως «δεν πίστευα πως μετά τον “κομμωτή” (σ.σ. Τραμετσάνι) θα ερχόταν χειρότερος προπονητής».

Αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλες τις αντιδράσεις που διαβάσαμε στα επίσημα Social Media του ΑΠΟΕΛ και αν θέλετε να πάρετε μία γεύση, επισκεφτείτε τους λογαριασμούς των περσινών πρωταθλητών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ