aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΊχαρος: «Ο ΑΠΟΕΛ μου πρόσφερε 40% λιγότερα απ’ όσα συμφωνήσαμε»

Ίχαρος: «Ο ΑΠΟΕΛ μου πρόσφερε 40% λιγότερα απ’ όσα συμφωνήσαμε»

Το όνομα Μάρκο Ίχαρος δεν λέει και πολλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ελάχιστοι γνωρίζουν τον Κροάτη αμυντικό της Μπουνταφόκι Ουγγαρίας. Oρισμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ίσως όμως να θυμούνται ότι ο 24χρονος πλέον ποδοσφαιριστής όχι μόνο απασχόλησε την ομάδα τους, αλλά ήρθε στην Κύπρο για να περάσει από δοκιμαστικά.

Στις 8 Αυγούστου 2017 το είχε επιβεβαιώσει άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ με τον πιο επίσημο τρόπο, δηλαδή εκδίδοντας ανακοίνωση που να ενημερώνει για την άφιξη του παίκτη στην Κύπρο.

Μετά από μερικές μέρες πήρε το αεροπλάνο και έφυγε από την Κύπρο χωρίς να προκύψει συνεργασία. Οι λόγοι δεν έγιναν επισήμως γνωστοί, όμως η ενημέρωση που προέκυπτε από πλευράς «γαλαζοκιτρίνων» ήταν ότι δεν ικανοποίησε.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα csakfoci.hu ο Ίχαρος ισχυρίζεται ότι δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς του πρόσφεραν λιγότερα χρήματα απ’ ότι είχαν αρχικά συμφωνήσει.

«Έκανα ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα και μου είπαν ότι τα αποτελέσματα θα γίνονταν γνωστά την Παρασκευή. Μέχρι τότε έκανα προπονήσεις μόνο μαζί τους. Όταν διαπραγματεύεσαι ζητάς 15 για να πάρεις 10. Η ομάδα προκρίθηκε από την Σλάβια Πράγας και όλοι γιόρταζαν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον δρόμο με αναγνώριζαν γιατί ήξεραν ότι ήρθα για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά εγώ δεν είχα υπογράψει συμβόλαιο. Όταν ήρθε η Παρασκευή τους είπα “ή θα πάρω συμβόλαιο ή θα φύγω”.

Μου κατατέθηκε μια προσφορά η οποία ήταν 40% πιο χαμηλή από το ποσό που συμφωνήσαμε. Είπα όχι, αλλά ζήτησα τρεις μέρες προθεσμία για να απαντήσω οριστικά. Τελικά σε αυτό το διάστημα αποκτήθηκε ο Πραξιτέλης Βούρος και είχε την τύχη να παίξει κόντρα στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτή είναι η ιστορία μου στην Κύπρο. Ίσως αν υπέγραφα τότε, να ήμουν ακόμα μέλος της εθνικής ομάδας της Κροατίας», κατέληξε ο Ίχαρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ