aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ υπόσχεση του Ουζόχο για τα ματς κυπέλλου με την Ανόρθωση

Η υπόσχεση του Ουζόχο για τα ματς κυπέλλου με την Ανόρθωση

Στις δυσκολίες που κρύβουν τα παιχνίδια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στάθηκε ο Φράνσις Ουζόχο μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας με 2-1 που ήρθε με τέρμα του Μπεν Σαχάρ στο 90+4’.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας ενόψει των αναμετρήσεων με την Ανόρθωση για το Κύπελλο υποσχέθηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη δύσκολη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, όμως κερδίσαμε. Μερικές φορές είναι δύσκολο όταν έρχεσαι ν’ αγωνιστείς μετά από παιχνίδια με τις εθνικές. Σημασία έχει η νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι που τα καταφέραμε».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με την Ένωση:  «Θα πρέπει να πάρουμε και σε αυτό το παιχνίδι τους τρεις βαθμούς. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι όσο εύκολο γίνεται για μας».

Για τους αγώνες κυπέλλου με την Ανόρθωση, είπε:  «Δεν μπορώ να έχω άποψη από τώρα γι’ αυτό το παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να κάνουμε σωστά όλα όσα θα μας πει ο προπονητής μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ