aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΗ υπέρβαση και η επιθυμία του Πάρντο

Η υπέρβαση και η επιθυμία του Πάρντο

Ο Σάββας Δαμιανού ζήτησε την απόκτηση του Ούρκο Πάρντο και ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας έκανε πράξη την επιθυμία του προπονητή της ομάδας. Φυσικά για να αποκτηθεί ο έμπειρος τερματοφύλακας χρειάστηκε να γίνει οικονομική υπέρβαση στον προϋπολογισμό, περίπου 10%, σύμφωνα με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου.

Το ποσό που δόθηκε για να πει το «ναι» ο Ισπανός κίπερ, δεν θα ήταν οικονομική υπέρβαση για μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, όμως για την «Αθάνατη» αποτελεί. Στην επίτευξη συμφωνίας έπαιξε ρόλο και η επιθυμία του Πάρντο να παραμείνει στην Κύπρο και να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα είναι βασικός, προκειμένου να (από)δείξει ότι δεν έχει «ξοφλήσει» ακόμη.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας δεν αποκλείεται να πάρει από το επόμενο κιόλας παιχνίδι φανέλα βασικού για να υπερασπιστεί την εστία της Αλκής στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Πάφος FC. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους κυανέρυθρους που θέλουν πάση θυσία να το κερδίσουν για να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του φετινού τους στόχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ