aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUE«Η Βιιτόρουλ δεν φοβάται τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ»

«Η Βιιτόρουλ δεν φοβάται τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Δεν θα είναι εύκολο το έργο του ΑΠΟΕΛ, απέναντι στη Βιιτόρουλ, τόνισε στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», ο πρώην προπονητής του Άρη και της Νέας Σαλαμίνας, αλλά και παλιός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και της Αλκής, Εουγκέν Ναγκόε.

«Η Βιιτόρουλ είναι μια καινούρια ομάδα, με το Χάτζι να είναι και προπονητής και πρόεδρος στην ομάδα. Πέρσι κέρδισε πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα. Ο Χάτζι έχει μια πολύ καλή ακαδημία, το νούμερο 1 στην Ρουμανία, έχει πολύ καλούς παίκτες και κάθε χρόνο πουλά 2-3 για πολλά λεφτά. Έχει μικρούς και καλούς παίκτες και 2-3 που παίζουν και στην Εθνική. Ο αρχηγός, ο Μπενζά είναι από τους βασικούς της Εθνικής και άλλοι δύο πάρα πολλοί καλοί, είναι ο Κόμαν και ο Νεντέλ που τους θέλουν πολλές ομάδες. Η Στεάουα τους θέλει και πρόσφερε 2,5 εκατομμύρια ευρώ όμως ο Χάτζι δεν θέλει να τους πουλήσει επειδή είναι μεγάλα ταλέντα. Θα είναι δύσκολο ο ΑΠΟΕΛ να περάσει και πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ ωραία παιχνίδια. Η Βιιτόρουλ παίζει σε ένα μικρό, καινούριο γήπεδο με φανταστικό γρασίδι», το αρχικό του σχόλιο.

Τι θα πρέπει να προσέξει ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι στην Κονστάντζα;

«Ο Χάτζι θέλει πάντα η ομάδα του να κρατά την μπάλα. Έχουν καλή τεχνική. Δεν μπορώ να πω ένα παίκτη που πρέπει να προσέξουν».

Στο γήπεδο της είναι πιο δυνατή;

«Είναι αλλά μπορεί και εκτός έδρας να παίξει το ίδιο ποδόσφαιρο. Τώρα έχει δυνατό παιχνίδι με την Κλουζ. Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος κέρδισε με 3-0, όμως αυτό με την Κλουζ θα είναι δύσκολο και μετά ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ που επίσης είναι δύσκολο παιχνίδι».

Θα δίνατε ένα προβάδισμα σε μια εκ των δύο ομάδων;

«Νομίζω πως έχουν 50-50 για να περάσουν. Και ο ΑΠΟΕΛ έχει καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Στη Βιιτόρουλ όλοι ξέρουν μπάλα και ο Χάτζι θέλει να ξεκινά από πίσω το παιχνίδι της ομάδας, από την άμυνα. Πάντα αλλάζει την ομάδα, δεν παίζει συνέχεια με την ίδια εντεκάδα. Επειδή έχει πολύ καλούς παίκτες».

Το γεγονός ότι η Βιιτόρουλ είναι μια νεανική ομάδα και από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ έχει την εμπειρία, θα παίξει ρόλο στις δύο αναμετρήσεις;

«Μπορεί να παίξει ρόλο, ξέρω και στη Λευκωσία τι θα γίνει, με το γήπεδο γεμάτο αλλά οι παίκτες της Βιιτόρουλ δεν φοβούνται επειδή κι εδώ στη Ρουμανία παίζουν με 30 χιλιάδες κόσμο απέναντι τους. Πιστεύω ότι είναι 50-50».

Ποιους ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο ΑΠΟΕΛ;

«Ο πιο επικίνδυνος είναι ο επιθετικός o Τουκουτεάν, ο οποίος έπαιξε και στη Στεάουα και στη Δυναμό, αλλά και ο Κόμαν που παίζει αριστερό εξτρέμ και είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Αυτός μπορεί να τα κάνει όλα όταν έχει μπάλα και χώρο. Όποιος από τον ΑΠΟΕΛ θα παίξει δεξί μπακ πρέπει να τον προσέξει πολύ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ