aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΗ Βασιλεία προσγείωσε άτσαλα τον ΑΠΟΕΛ, τού έσβησε τις ελπίδες! (video)

Η Βασιλεία προσγείωσε άτσαλα τον ΑΠΟΕΛ, τού έσβησε τις ελπίδες! (video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ήταν πολύ λίγος ο ΑΠΟΕΛ, στο κρίσιμο ραντεβού του με τη Βασιλεία στον πρώτο αγώνα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ στο ΓΣΠ. Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν πέρα για πέρα θλιβεροί, με αποτέλεσμα η ομάδα της Ελβετίας να κάνει σχεδόν ό,τι θέλει στο γήπεδο και να κερδίζει εύκολα με 3-0, ένα σκορ το οποίο δύσκολα επιτρέπει στον ΑΠΟΕΛ να ελπίζει να ανατρέψει για να πάρει την πρόκριση στους «16» σε μία εβδομάδα (27/2) στο «Σεντ Τζέικομπ Παρκ» (19:55).

Τα γκολ για τη Βασιλεία πέτυχαν οι Πετρέτα (16′), Στόκερ (53′), Καμπράλ (66′). Σε όλο το παιχνίδι οι γαλαζοκίτρινοι δεν έδειξαν τις απαιτούμενες διαθέσεις για να διεκδικήσουν τη νίκη. Οι τελικές οι είχαν οι παίκτες των περσινών πρωταθλητών ίσα που μετρούνται στο ένα χέρι, ενώ ο τρόπος με τον οποίο ηττήθηκε ο ΑΠΟΕΛ, παραπέμπει σε… ανώμαλη προσγείωση μετά από το μεγαλειώδες 4-1 επί του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής για τους γηπεδούχους ήταν αναμφίβολα ο Βιντ Μπέλετς, ο οποίος χάρις σε 2-3 εξαιρετικές αποκρούσεις του, οι γαλαζοκίτρινοι γλίτωσαν τον διασυρμό. Το μόνο θετικό που μπορεί κανείς (αν γίνεται να το χαρακτηρίσουμε έτσι) να κρατήσει από θέμα εμφάνισης στον ΑΠΟΕΛ, είναι ένα καλό διάστημα από τα μέσα του β’ ημιχρόνου και μετά, χωρίς διάρκεια ωστόσο και με μικρές αγωνιστικές εκλάμψεις.

Το σκορ άνοιξε ο Πετρέτα στο 16’ με σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 53’ ο Στόκερ με βολέ μέσα από την επανορθωτική μετά από ωραίο συνδυασμό τον Καμπράλ και Φράι, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καμπράλ στο 66’ με άπιαστο μακρινό σουτ.

*Λόγω τιμωρίας του Μαρίνου Ουζουνίδη, την ευθύνη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα είχε ο άμεσος συνεργάτης του Ελλαδίτη τεχνικού, Μπλεντάρ Χριστόφορος Κολάι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

ΑΠΟΕΛ (Μπλεντάρ Χριστόφορος Κολάι): Mπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου (79′ Γουίλερ), Άλεφ, Γένσεν, Μάτιτς, Ντε Βινσέντι (71′ Γιάκολις), Τάαμαρι, Πάβλοβιτς (56′ Χαλένιους).

Βασιλεία (Μαρσέλ Κόλερ): Όμλιν, Κέμερτ, Βίντμερ, Αλντερέτε, Κάμπο, Στόκερ, Ρίβερος, Φρέι (85′ Μπουνιάκου), Τζάκα, Πετρέτα (79′ Πουλουλού), Καμπράλ (74′ Αντεμί).

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ: 16′ Πετρέτα, 53′ Στόκερ, 66′ Καμπράλ.

Κίτρινες: 24′ Πάβλοβιτς, 72′ Μάτιτς, 84′ Γένσεν / 62′ Αλντερέτε (2η), 74′ Στόκερ.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Όρελ Γκρίνφιλντ (Ισραήλ).

Α’ βοηθός: Ρόι Χασάν (Ισραήλ).

Β’ βοηθός: Ινάν Γιαρκόνι (Ισραήλ).

Τέταρτος: Ίταν Σμούλεβιτς (Ισραήλ).

Διαιτητής VAR: Ζοάο Πέδρο ντα Σίλνα Πινιέιρο (Πορτογαλία).

Βοηθός διαιτητής VAR: Ρόι Ράινσχραϊμπερ (Ισραήλ).

Παρατηρητής διαιτησίας ΟΥΕΦΑ: Μαρκ Μπατά (Γαλλία).

Παρατηρητής αγώνα ΟΥΕΦΑ: Μπόρις Στάνκοφ (Βουλγαρία).

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ