aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ τρίτη κατάρρευση του ΑΠΟΕΛ σε διάστημα 9 μηνών!

Η τρίτη κατάρρευση του ΑΠΟΕΛ σε διάστημα 9 μηνών!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο τίτλος σε καμία περίπτωση δεν είναι παραπλανητικός. Και αυτό γιατί η Σούντουβα με την εμφάνιση αλλά κυρίως με το πολύ ψηλό ποσοστό ευστοχίας που είχε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θύμισε κάτι από Ρεάλ Μαδρίτης και Απόλλωνα στα παιχνίδια τους με τους γαλαζοκίτρινους.

Η λιθουανική ομάδα σκόραρε τρία γκολ σε διάστημα 10 λεπτών από το 9ο μέχρι το 19ο με τον Σισίλια να πετυχαίνει ένα απίστευτο ρεκόρ, αφού στο διάστημα αυτό έκανε χατ – τρικ διαλύοντας το δίδυμο του ΑΠΟΕΛ Μερκή – Ταβάρες.

Διαβάστε επίσης: Τα «σκάει» για Μάριν ο Ερυθρός Αστέρας

Τα τρία γκολ σε διάστημα 10 λεπτών ήταν αρκετά ώστε να ισοφαρίσουν την 2η αρνητική  επίδοση που είχε ο ΑΠΟΕΛ δεχόμενος τόσα πολλά γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα, και αναφερόμαστε στο ρεκόρ του Απόλλωνα στο 0-4 του ΓΣΠ όταν στο διάστημα 4′-14′ πέτυχε τρία γκολ με Παπουλή, Ζελάγια και Μάγκλιτσα.

Διαβάστε επίσης: Kακός και ανέτοιμος ο ΑΠΟΕΛ, τώρα τρέχει…

Φυσικά, παραμένει άπιαστο το 1ο αρνητικό ρεκόρ του ΑΠΟΕΛ που γράφτηκε με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σε διάστημα εφτά λεπτών από το 39ο μέχρι το 45+1 έβαλε τρία γκολ στους γαλαζοκίτρινους.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάζου στο 94′ έριξε σωσίβιο στον τραγικό ΑΠΟΕΛ! (vids & pics)

Το αξιοσημείωτο, και τραγικό για τον ΑΠΟΕΛ, είναι το γεγονός ότι σε διάστημα λιγότερο των εννέα μηνών κατέγραψε τις πιο πάνω αρνητικές επιδόσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ