aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ τιμή πώλησης του Εμπεσίλιο

Η τιμή πώλησης του Εμπεσίλιο

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», λέει μια παροιμία, η οποία δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα στην περίπτωση του Λορέντζο Εμπεσίλιο και το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων έχουν τιμή πώλησης και είναι υπό διαπραγμάτευση, όπως δήλωσε πολλάκις ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ δημόσια ανέφερε ότι στον Εμπεσίλιο επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω του ότι καθυστέρησε αδικαιολόγητα να αφιχθεί στην Κύπρο για προετοιμασία και το ενδεχόμενο πώλησής του είναι και το πιθανότερο.

Διαβάστε επίσης: «Εισβολή» Ιορδανών και… απαιτήσεις προς τον επίσημο ΑΠΟΕΛ!

Το φλερτ Εμπεσίλιο-Ερυθρού Αστέρα είναι υπαρκτό και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο, όμως μέχρι στιγμής δεν κατατέθηκε επίσημη πρόταση από τους Σέρβους. Ο ποδοσφαιριστής έκανε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ και οι γαλαζοκίτρινοι μόνο εάν ικανοποιηθούν οικονομικά θ’ ανάψουν «πράσινο» για πώλησή του.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Ίντερ ήθελε τον Αλ Τάαμαρι…

Είναι μόλις 26 ετών και η τιμή του στο παζάρι είναι αρκετά ψηλή. Ο ΑΠΟΕΛ τον απέκτησε ως ελεύθερο τον Ιανουάριο του 2016 και θα αποκομίσει κέρδος που θα ξεπεράσει τις 500 χιλιάδες ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ