Η θέση του ΑΠΟΕΛ για τον Χάνι, τους σκάουτερ και την… Βραζιλία

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, κλήθηκε να απαντήσει σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM) για το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, Ομάρ Χάνι, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωτευουσιάνων.

Το σχετικό απόσπασμα: «Τα θέματα προγραμματισμού έχω αναφέρει πως θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Προτεραιότητα μας είναι άλλη. Δεν πάψαμε ποτέ να λέμε πως κοιτάζουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, άλλωστε το αποδείξαμε. Εφαρμόζεται ένα πλάνο το οποίο αποδίδει. Αυτοί οι νεαροί βλέπουν τον ΑΠΟΕΛ, τον βοηθούν και δημιουργούν ένα όνομα που ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να εκμεταλλευτεί οικονομικά. Μας ενδιαφέρει η περίπτωση του Χάνι, όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω όλα όσα γράφονται. Είμαστε σε επαφές με την ομάδα του παίκτη όμως δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο. Θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Μέσα στο τελευταίο 10ημερο του Απρίλη θα αρχίσει ο προγραμματισμός, τώρα έχουμε μια κρίσιμη εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης: Θέλει μετεγγραφή στον ΑΠΟΕΛ και το δήλωσε!

Και πρόσθεσε: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει φτιάξει μια εμπορικότητα που για τις ομάδες που αγωνίζονται σε πιο ψηλά πρωταθλήματα, αποτελεί κέντρο ενδιαφέροντος. Πάρα πολλοί σκάουτερ παρακολουθούν παιχνίδια μας, σχεδόν κάθε εβδομάδα γίνεται αυτό. Αν δει κάποιος τις πωλήσεις του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, έχουν φτάσει τις 10. Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι όλες τις πηγές χρημάτων. Όμως, όταν στην Κύπρο δικαιούσαι 15 ξένους/κοινοτικούς, όταν αυτός ο αριθμός κλείνει, πρέπει να κοιτάξεις και παίκτες κάτω των 20 που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Είχαμε άνθρωπο για 20 μέρες στην Βραζιλία, άνθρωπο που συνεργάζεται με τον κύριο Τέτι».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ