aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση του ΑΠΟΕΛ για ξένους διαιτητές και η επιχειρηματολογία του Απόλλωνα

Η θέση του ΑΠΟΕΛ για ξένους διαιτητές και η επιχειρηματολογία του Απόλλωνα

Για την αγωνιστική κατάσταση την οποία βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, την βαθμολογική του θέση σε Κύπρο και Ευρώπη αλλά και το… καυτό θέμα της διαιτησίας αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM (104.0) ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ μίλησε για την επιστολή που πήραν οι γαλαζοκίτρινοι από τον Απόλλωνα και υπογράμμισε πως δεν τους απασχολεί ποιος διαιτητής σφυρίζει και ποιος όχι.

Το αρχικό του σχόλιο: «Θα έλεγα ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί ν’ ανταπεξέλθει με τις απουσίες. Είμαστε γεμάτοι από ατομική ποιότητα. Πρέπει να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που να δείχνει ομαδικότητα. Τα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζουμε αγωνιστική βελτίωση. Προτεραιότητα σε αυτή τη φάση είναι το αποτέλεσμα. Με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν κερδίσαμε. Γνωρίζουμε τα πράματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Οι άλλες ομάδες έχασαν βαθμούς. Είμαστε ομάδα με νέα πρόσωπα στην οποία μπήκε νέα φιλοσοφία. Αυτή τη στιγμή είμαστε ζωντανοί στην Ευρώπη. Ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς».

Για το θέμα με τη διαιτησία: «Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μας. Έχουμε παραλάβει στην επιστολή του Απόλλωνα. Αν ο Απόλλωνας θέλει να ανοίξει μια συζήτηση θα πρέπει να αποταθεί στην ΚΟΠ. Να κρίνουμε όλοι μαζί ποιο είναι το καλύτερο για το πρωτάθλημά μας. Κάποιες ομάδες έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους. Εμείς δεν θα πάρουμε θέση. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα ποιος σφυρίζει και ποιος όχι. Αν η Ομοσπονδία κρίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια αλλαγή τότε θα γίνει. Δεν βλέπεις κάποια επιχειρηματολογία από τον Απόλλωνα για τους διαιτητές. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μια κοινή απόφαση. Να μην είναι απόφαση που ν’ αλλάζει ένα καθεστώς για κάποιους μήνες. Ο Απόλλωνας θα πρέπει να παρουσιάσει τη θέση του και εμείς θα είμαστε εκεί να τη δούμε. Δεν ξέρω σε ποιο πρωτάθλημα δεν υπάρχει συζήτηση για τη διαιτησία. Εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις και είμαστε πρόθυμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ