aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση του ΑΠΟΕΛ για τον Τόρεντ, τι ισχύει με τις προσθαφαιρέσεις

Η θέση του ΑΠΟΕΛ για τον Τόρεντ, τι ισχύει με τις προσθαφαιρέσεις

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες της διοίκησης για εξεύρεση νέου προπονητή, ενώ σχολίασε και τα ονόματα που γράφτηκαν στο ρεπορτάζ των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον προπονητή: «Ο στόχος και η προσπάθεια είναι να είναι παρόντας στον Αρχάγγελο την ερχόμενη Κυριακή. Είμαστε κοντά γιατί ο χρόνος εκπνέει. Αυτό προσπαθούν οι υπεύθυνοι για να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο».

Για τον Κρίστιανσεν: «Δεν υπήρξε κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας. Δεν καταθέσαμε καμία πρόταση. Για το θέμα της ονοματολογίας, αυτό που έχω να πω είναι πως δεν μας ενδιαφέρουν ονόματα που αναφέρθηκαν. Προτάθηκαν πολλοί».

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέρον για τον Τόρεντ: «Δεν έχω ακούσει ξανά το όνομα του. Επειδή μας έχουν προταθεί δεκάδες προπονητές… Η ουσία είναι ποιος θα έρθει. Θα καταλήξουμε ώστε ο προπονητής να είναι εδώ την Κυριακή».

Για το αν υπάρχουν προπονητές που μελετούν τον ΑΠΟΕΛ (το ρόστερ) κι αν έχουν προτεραιότητα: «Αυτό συμβαίνει τις τελευταίες 4-5 μέρες. Αλλά η διαδικασία θα ολοκληρωθεί. Πλέον φτάνουμε στην τελική ευθεία, την Κυριακή θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις».

Για το αν θα επιλεχθεί προπονητής που γνωρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο ή κάποιος που δεν έχει εργαστεί ποτέ: «Δεν υπήρξε ποτέ κωδικοποίηση. Προτάθηκαν προπονητές που ταιριάζουν και στα δύο. Αυτό που ψάχνουμε είναι έναν προπονητή που να έχει το κίνητρο του πρωταθλητισμού, να έχει εμπειρία. Όσοι προτάθηκαν γνωρίζουν τον ΑΠΟΕΛ, και τι έχει πετύχει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, πρέπει να προκύψει άμεση προσαρμογή».

Για τις προσθαφαιρέσεις: «Η μετεγγραφική αρχίζει την 1η Ιανουαρίου. Έγινε αρκετή προεργασία. Από τη στιγμή που θα καταλήξουμε στον προπονητή, θα δει τις επιλογές. Παρακολουθήσαμε ποδοσφαιριστές και θα τους μάθει ο προπονητής. Για παράδειγμα υπάρχουν 2-3 παίκτες για μια θέση και η άποψη του προπονητή θα είναι πολύ σημαντική. Θα πρέπει να περιμένουμε και για αυτούς που θα φύγουν και για αυτούς που θα έρθουν».

Για τον Μπέζιακ και τον Παναιτωλικό: «Δεν θα μπω σε αυτή την λογική. Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ήρθε πρόσφατα, τον φιλοξενήσαμε σε παιχνίδι. Από’ κει και πέρα, δεν είχαμε τίποτα το επίσημο. Ότι κι αν συμβαίνει, θα αξιολογηθεί το ρόστερ».

Για τους δύο Ιορδανούς και τις υποχρεώσεις τους στο Ασιατικό κύπελλο: «Οι Χάνι και Τάαμαρι θα έρθουν στην Κύπρο για την προπόνηση της Κυριακής. Δεν αποφασίσαμε αν θα τους αφήσουμε να αγωνιστούν στην Εθνική τους ομάδα. Ίσως για τον Χάνι να είναι ωφέλιμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ