aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση του ΑΠΟΕΛ για τον ΓΣΠ, το οικονομικό και την αποκλειστική χρήση

Η θέση του ΑΠΟΕΛ για τον ΓΣΠ, το οικονομικό και την αποκλειστική χρήση

Συνεχίζονται οι επαφές του ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ σχετικά με το αίτημα των πρωταθλητών για αποκλειστική χρήση του γηπέδου της πρωτεύουσας. Οι γαλαζοκίτρινοι εξέφρασαν αυτή την επιθυμία όταν η Ομόνοια γνωστοποίησε την απόφαση της να αποχωρήσει από τον ΓΣΠ καθώς διαφωνούσε στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

Ο ΑΠΟΕΛ απέστειλε επιστολή στην διοίκηση του γηπέδου της Λευκωσίας και οι δύο πλευρές άρχισαν τις επαφές ώστε να υλοποιηθεί η επιθυμία των γαλαζοκιτρίνων. Ωστόσο, προ ημερών η Ομόνοια αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΓΣΠ καθώς η μετακίνηση της στο Μακάρειο στάδιο δεν έγινε εφικτή λόγω των πολλών έργων που χρειάζεται το εν λόγω γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Δεν θα δώσουμε 4.000.000 ευρώ για δύο παίκτες»

Όπως σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, μέσω σχετικού ρεπορτάζ, οι πράσινοι αποδέχθηκαν τη νέα πρόταση του ΓΣΠ η οποία προνοεί 23% μείωση στο κόστος ανά παιχνίδι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) κλήθηκε να σχολιάσει τις επαφές των γαλαζοκιτρίνων με το γήπεδο της πρωτεύουσας, τονίζοντας: «Θα υπάρξει συνάντηση με τον ΓΣΠ, από την στιγμή που θα γίνει συνάντηση εμείς θέλουμε να μπούμε και να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά το οικονομικό. Η πρόταση για αποκλειστική χρήση του ΓΣΠ παραμένει».

Έτσι γίνεται αντιληπτό πως οι πρωταθλητές θα ζητήσουν να ισχύσουν τα ίδια (νέα) δεδομένα με αυτά του «τριφυλλιού», ωστόσο «ανοικτό» παραμένει και το αίτημα τους για αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Οι επόμενες μέρες κρίνονται καθοριστικές ως προς την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ