aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση του ΑΠΟΕΛ για Ιωάννου – Νότιγχαμ και η αφετηρία του €1.000.000

Η θέση του ΑΠΟΕΛ για Ιωάννου – Νότιγχαμ και η αφετηρία του €1.000.000

Στην μετεγγραφική ακίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε ο Νικόλας Ιωάννου. Σύμφωνα με πληροφορίες η αγγλική ομάδα, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει επιδείξει λεκτικό ενδιαφέρον, ώστε να διερευνήσει τα δεδομένα αγοράς του 24χρονου διεθνούς αμυντικού και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΑΠΟΕΛ γι’ απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε πως επίσημα δεν κατατέθηκε καμία πρόταση για τον Νικόλα Ιωάννου.

«Εμάς σαν ΑΠΟΕΛ δεν μας χτύπησε την πόρτα. Δεν έχουμε κάτι επίσημο, άρα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Ο Νικόλας πάντα ενδιέφερε ομάδες, ήρθαν αρκετές ομάδες να τον παρακολουθήσουν Είναι ένα από τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του ΑΠΟΕΛ και σαφώς ξέρουμε ότι τον παρακολουθούν. Αυτό είναι ένα πράγμα και άλλο πράγμα το επίσημο ενδιαφέρον. Εμείς κάτι τέτοιο ενώπιόν μας δεν έχουμε».

Ο ΑΠΟΕΛ αποδείχθηκε selling club με πωλήσεις πέραν των 10.000.000 ευρώ τα τελευταία χρόνια και σαφώς ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τιμή πώλησης. Άλλωστε, ο Νικόλας Ιωάννου έχει στο πλάνο του μετεγγραφή σε ομάδα του εξωτερικού και η Αγγλία, όπου ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον αφήνει αδιάφορο. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει θέσει ως αφετηρία συζήτησης για ενδεχόμενη πώληση του Νικόλα Ιωάννου το 1.000.000 ευρώ. Άρα, οποιαδήποτε πρόσφορά φτάσει χαμηλότερη εξαψήφιου αριθμού δεν είναι συζητήσιμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ