aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση του Αλεσάντρο για τις διαπραγματεύσεις ΑΠΟΕΛ-Σάντος

Η θέση του Αλεσάντρο για τις διαπραγματεύσεις ΑΠΟΕΛ-Σάντος

Οι ώρες περνούν και απάντηση ο ΑΠΟΕΛ δεν παίρνει από τη Σάντος! Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Καζού εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας τον ακραίο μπακ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλεσάντρο Σίλβα βρίσκεται στην Βραζιλία εκπροσωπώντας τους πρωταθλητές, και παρ’ όλο που δεν υπάρχει ανταπόκριση, δηλώνει αισιόδοξος πως οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις της Σάντος, σε ότι αφορά στα μπόνους, στα ποσά και στα ποσοστά. Ωστόσο όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η απάντηση θα δοθεί από τον πρόεδρο της ομάδας, Πέρες.

Διαβάστε επίσης: Νέος «μνηστήρας» για Καζού, μίλησε ήδη με τη Σάντος!

Πάντως, ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Λουντογκόρετς η οποία επικοινώνησε ήδη με την ομάδα στην οποία ανήκει ο Καζού. Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας τον 23χρονο ακραίο αμυντικό με τη μορφή δανεισμού και αν όλα αυτά ευσταθούν ίσως είναι η αιτία της… καθυστερημένης απάντησης των Βραζιλιάνων.

Να υπενθυμίζουμε επίσης πως ο Πρόδρομος Πετρίδης το πρωί της Δευτέρας σε δηλώσεις του, τόνισε πως το κεφάλαιο τόσο του Καζού όσο και του Νατέλ θα κλείσει θετικά, ενώ οι δύο παίκτες θα καταλήξουν στον ΑΠΟΕΛ με ελευθέρα μετεγγραφή. Εξελίξεις αναμένονται σίγουρα εντός των επόμενων ωρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ