aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση της Ομόνοιας για συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ

Η θέση της Ομόνοιας για συνάντηση με τον ΑΠΟΕΛ

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Θετικά αντιμετωπίζουν στην Ομόνοια το ενδεχόμενο συνάντησης με τον ΑΠΟΕΛ, σε συνέχεια των δηλώσεων του προέδρου των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομου Πετρίδη, για κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο προέδρων. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομόνοιας, Αντώνη Τζιωνή,θέτοντάς του ερώτημα κατά πόσο αποδέχεται την πρόσκληση του ομόλογού του.

«Δεν είμαστε αρνητικοί στο ενδεχόμενο συνάντησης με τον ΑΠΟΕΛ, όπως δεν είμαστε αρνητικοί για συνάντηση με οποιαδήποτε άλλη ομάδα ή φορέα που εμπλέκεται στα δρώμενα του κυπριακού ποδοσφαίρου», ανέφερε στο Goal.com.cy ο Αντώνης Τζιωνής. «Το πρόβλημα δεν είναι οι συναντήσεις μεταξύ των προέδρων των σωματείων, αλλά το τι λέγεται σε αυτές και ποιος ο σκοπός τους», πρόσθεσε ο διοικητικός ηγέτης της Ομόνοιας.

Και κατέληξε: «Για τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Πετρίδης στη δήλωσή του, όπως οι κεκλεισμένων των θυρών αγώνες, αλλά και θέματα που αποσκοπούν στην ενίσχυση του fair play και τη βελτίωση του κυπριακού ποδοσφαίρου, είμαστε ανοικτοί και πρόθυμοι να τα συζητήσουμε, τόσο με τον κύριο Πετριδη όσο και με τους προέδρους όλων των ομάδων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ