aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση της Δόξας για Χατζηλούκα: «Δε μας αφορά, σχέση του ιδίου με τον ΑΠΟΕΛ»

Η θέση της Δόξας για Χατζηλούκα: «Δε μας αφορά, σχέση του ιδίου με τον ΑΠΟΕΛ»

Ο Λούκας Χατζηλούκας αποχώρησε από τη Δόξα με σκοπό να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ ως βοηθός του Τόμας Ντολ, όμως ο Γερμανός τεχνικός δεν είδε με θετικό μάτι μια τέτοια εξέλιξη και φρόντισε να το εκφράσει και δημόσια μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Όταν ρωτήθηκε η άποψή του για το θέμα της πρόσληψης του Λούκα Χατζηλούκα στο πόστο του βοηθού προπονητή, ο Ντολ δήλωσε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος με το τεχνικό του επιτελείο, τον Ντομένικο Τέτι και τόνισε πως δεν θεωρεί πως χρειάζεται κάποια προσθήκη τώρα στο τεχνικό επιτελείο.

Το σκηνικό στον ΑΠΟΕΛ μοιάζει και είναι μπερδεμένο και το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια της διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Από τη Δόξα πάλι, οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι το θέμα δεν τους αφορά. Κάτι που ανέφερε και ο αντιπρόεδρος προσφυγικής ομάδας, Νίκος Κωνσταντίνου, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0).

«Ότι ακούσατε εσείς, ακούσαμε και εμείς. Καθαρά σχέση ΑΠΟΕΛ και του ιδίου αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρχάγγελο. Δεν μας αφορά. Δεν έχει να κάνει με την πορεία της Δόξας. Ο Λούκας Χατζηλούκας παραιτήθηκε, ήταν δική του επιλογή. Εμείς θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για όσα πρόσφερε και είναι πολλά, αυτά τα επτά χρόνια. Ο ίδιος έκρινε ότι ο κύκλος του έχει κλείσει στη Δόξα», είπε ο κ. Κωνσταντίνου.

Και συνέχισε: «Κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση να βρούμε άλλο προπονητή. Δεν είχαμε άλλη επιλογή. Η απόφαση μας είναι η πρόσληψη Ερονοσιάν. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι παρελθόν από την ομάδα είναι και ο βοηθός προπονητής, Ματθαίος Πιππίας. Θα τον αντικαταστήσει ο Στέφανος Βοσκαρίδης, πρώην βοηθός προπονητής του ΑΣΙΛ. Έχει αλλάξει όλο το τεχνικό τιμ όπως και ο γυμναστής της ομάδας. Ο Ερονοσιάν για να δικαιούται να δουλεύει έχει ξεπεραστεί αυτό που έγινε, αυτό είναι δεδομένο. Για εμάς είναι καθαρό ότι θα δουλέψει με τις νόμιμες προεργασίες. Μπορεί στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ η αλλαγή προπονητή»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ