aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ θέση που μοιάζει κενή στον ΑΠΟΕΛ

Η θέση που μοιάζει κενή στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Από την αποχώρηση του Μίκαελ Ποτέ πέρασαν τέσσερα 90λεπτα, διάστημα αρκετό για εξαγωγή συμπερασμάτων της προσπάθειας για αναπλήρωσή του από πλευράς ΑΠΟΕΛ. Τα κάστανα από τη φωτιά σε ρόλο κλασικού σέντερ φορ κλήθηκε να τα βγάλει κυρίως ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε. Στον επαναληπτικό με τη Φλόρα, τον παρέσυρε η συνολική κακή εικόνα και δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά.

Ο Βραζιλιάνος, όμως, απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά, ήταν πολύ δραστήριος σε ανοικτό γήπεδο και πέτυχε μάλιστα το γυριστό γκολ στο 28’. Τα έκανε μαντάρα όμως με την αποβολή του στο 90’ και στον επαναληπτικό χρησιμοποιήθηκε κατά συνθήκη ο Τομάς ντε Βινσέντι στην κορυφή. Γενικά, ο Αργεντινός δεν τροφοδοτήθηκε στην περιοχή και η θέση του στράικερ έμοιαζε κενή.

Το ίδιο ίσχυσε όμως και για τον Ντελατόρε προψές απέναντι στην Αστάνα, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ρέζα τον αντικατέστησε στο 61’ και απείλησε μόνο σε αντεπίθεση στο 90’+4. Είναι εμφανές λοιπόν πως για τον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ανάγκη να «γεμίσει» η θέση του σέντερ φορ, ανεξαρτήτως σε ποιον θα ανατίθεται ο ρόλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ