aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ τελευταία «παράσταση» των Παπαφώτη, Ιωάννου

Η τελευταία «παράσταση» των Παπαφώτη, Ιωάννου

Το φινάλε της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21 που φέρνει αντιμέτωπη την ομάδα μας με την Ολλανδία, σηματοδοτεί ταυτοχρόνως και τον επίλογο του Βασίλη Παπαφώτη και του Νικόλα Ιωάννου στην Εθνική Ελπίδων. Κλείνουν αμφότεροι οι νεαροί παίκτες μια σημαντική σελίδα…

Ο μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Παπαφώτης, που στο πρόσφατο φιλικό με τη Μιανμάρ πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα, θα δώσει το απόγευμα την τελευταία του «παράσταση» με την πρωτοπόρο του ομίλου, προσδοκώντας πως αυτή θα συνοδευτεί με θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι με ένα ακόμη τέρμα στο… ρεπερτόριό του.

Ο δεύτερος, δηλαδή ο αμυντικός Ιωάννου, αγωνίσθηκε μία φορά στην ανδρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ κατά την τρέχουσα σεζόν στο ματς του Σούπερ Καπ ως αλλαγή. Μιλάμε για παίκτες που εν ολίγοις ψάχνουν με το «κερί» τις ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα των γαλαζοκιτρίνων προκειμένου να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές του και να καθιερωθούν.

Και εννοείται πως έβλεπαν ως ιδανική ευκαιρία τη συμμετοχή τους στην Ελπίδων προκειμένου να διατηρούνται σε ένα πολύ καλό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ