aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ τελευταία παράσταση που κάνει τον ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο «φτωχότερο»

Η τελευταία παράσταση που κάνει τον ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο «φτωχότερο»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Η αυλαία έπεσε. Αν θα την επαναλάβουν θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η ουσία είναι πως η τελευταία παράσταση δόθηκε χθες βράδυ και ήταν από τις πιο εντυπωσιακές των τελευταίων ετών.

Κόντρα στην Αστάνα, η Νότια εξέδρα είχε την τιμητική της. Οι «πορτοκαλί» έδωσαν εντυπωσιακό παρών χαρίζοντας μια ξεχωριστή παράσταση σε όσους είχαν την ευκαιρία να την ζήσουν από κοντά. Αρχικά με το ξεκάθαρο μήνυμα τους «ΟΧΙ στα γήπεδα νεκροταφεία» δείχνοντας για άλλη μια φορά την αντίθεση τους για την κάρτα φιλάθλου.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή αφού έκαναν  τη νύκτα μέρα από τα δεκάδες βεγγαλικά και καπνογόνα που άναψαν στην εξέδρα και τον επίλογο τον έγραψαν με τον παλμό και τα τραγούδια τους κατ’ την διάρκεια του αγώνα σπρώχνοντας τον ΑΠΟΕΛ στο νικηφόρο 1-0.

Διαβάστε επίσης: Το «ΟΧΙ» των πορτοκαλί και η νύχτα… μέρα (video)

Μπορεί αρκετοί να δηλώνουν υπέρμαχοι της κάρτας φιλάθλου και κατά των καπνογόνων – βεγγαλικών όμως για άλλη μια φορά οι «πορτοκαλί» τους ανάγκασαν να χαζέψουν στην εξέδρα με τα όσα έκαναν και παράλληλα τους παρέσυραν να συμμετάσχουν και αυτοί στην παράσταση τραγουδώντας μαζί τους. Το κυριότερο απ’ όλα τους ανάγκασαν να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο τα οποία ανάρτησαν στα σόσιαλ μίντια εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για την παράσταση που έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Και θα μπορούσε φυσικά να ήταν οργανωμένοι άλλης μεγάλης ομάδας.

Πλέον μετά την χθεσινή εντυπωσιακή εικόνα που μας χάρισαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, το ποδόσφαιρο μας πλέον μπαίνει σ’ ένα άλλο διαφορετικό δρόμο. Δεν θα είναι το ίδιο αφού ειδικά οι οργανωμένοι οπαδοί των μεγάλων έδιναν ξεχωριστή νότα στα γήπεδα μας. Με τον παλμό τους, τα τραγούδια τους, τα ευφάνταστα κορεό που αναρτούσαν στις εξέδρες και χάζευαν όλοι από το γήπεδο, από βίντεο και τις φωτογραφίες.

Αν θα διαφοροποιηθεί η στάση τους για την κάρτα φιλάθλου θα φανεί στην πορεία όμως με την αποχή τους να είναι δεδομένη] το ποδόσφαιρο μας όσο και αν κάποιοι πιστεύουν το αντίθετο θα είναι σίγουρα φτωχότερο τόσο σε ένταση, πάθος, παλμό όσο και στην παρουσία του κόσμου που θα υπάρχει στις εξέδρες. Και κυρίως τα ντέρμπι – τα μεγάλα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ