aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ συνήθεια που γίνεται λατρεία

Η συνήθεια που γίνεται λατρεία

Δεν αμφισβητεί κανείς το γεγονός πως οι μετεγγραφές των Κύπριων ποδοσφαιριστών έχουν προσδώσει τα μέγιστα στον ΑΠΟΕΛ. Εκτός από τις λύσεις στην αγωνιστική σκακιέρα, προσέλκυσαν ορισμένοι εξ αυτών και το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού.

Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η πώληση του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη, αλλά και το ενδιαφέρον που προκύπτει για τον Νικόλα Ιωάννου, ο οποίος είναι υπό παρακολούθηση. Ο τελευταίος αν και βρισκόταν στην αφάνεια τα προηγούμενα χρόνια, με σωστή δουλειά κατάφερε να πείσει και πήρε τις ευκαιρίες, καταφέρνοντας να εκτοξεύσει τις μετοχές του.

Στον ΑΠΟΕΛ, επίσης, πέτυχαν διάνα με την προσθήκη του Γιώργου Εφραίμ, όπως λύσεις έδωσε και ο φιλότιμος Κώστας Αρτυματάς. Οπότε, εκτός από την προσθήκη του Μηνά Αντωνίου και το «κλείδωμα» στο ρόστερ του Κύπρου Χριστοφόρου, στον ΑΠΟΕΛ έβαλαν πλώρη και για την απόκτηση κι άλλων γηγενών παικτών. Όπως προκύπτει, τον σύλλογο σαφώς κι ενδιαφέρουν οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αξιοποιηθούν σε βάθος χρόνου.

Παίκτες που με βάση την παρουσία τους κατά τα τελευταία χρόνια απέδειξαν ότι έχουν την προοπτική να αξιοποιηθούν, δίνοντας τις δέουσες λύσεις. Οι κατευθυντήριες γραμμές έχουν δοθεί και πάνω σε αυτές γίνεται προσπάθεια να ντυθούν στα γαλαζοκίτρινα εκείνοι οι παίκτες που έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο να αποτελέσουν την… αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ