aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ συγκινητική ανάρτηση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ για τον Γιώργο (pics)

Η συγκινητική ανάρτηση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ για τον Γιώργο (pics)

Συγκινητική ανάρτηση από τον Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ για τον οπαδό της ομάδας Γιώργου Κουκούρη, ο οποίος πέταξε για τη γειτονιά των Αγγέλων πριν από μερικά χρόνια, σαν σήμερα το 2014 όταν απεβίωσε στα 16 του σε τροχαίο δυστύχημα όταν βρισκόταν καθοδόν για το γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Η κερκίδα σιωπηρή. Άπαντες ντυμένοι στα μαύρα για ένα παιδί που οι περισσότεροι δεν είχαν δει ποτέ μπροστά τους και δεν θα γνωρίσουν ποτέ το πρόσωπό του. Το μόνο που τους νοιάζει, το μόνο που έχει σημασία, ότι άφησε τη τελευταία του πνοή φορώντας τα πορτοκαλιά, στο δρόμο για το γήπεδο. Τα τυμπανόξυλα ακουμπισμένα στο πλάι, οι πάντες βουβοί. Στη θέση των πολλαπλών Πανό που κοσμούσαν την άλλοτε Πορτοκαλιά κερκίδα μόνο ένα και αυτό μαύρο. Δέκα παιδιά πάνω κάτω στην ηλικία του εκλιπόντος το κρατούν ψηλά, ατάραχοι, ανέκφραστοι. Δεν μπορώ να διακρίνω τι γράφει το Πανό αλλά είμαι σίγουρος ότι αναφέρεται στο Γιώργο. Το ρολόι πάει στο 16ο λεπτό όσα και τα χρόνια του νεκρού. Τα τύμπανα ξεκινούν αργά και σταθερά ένα βαθύ και απόκοσμο ρυθμό, όλη η κερκίδα όρθια με τα χέρια ψηλά, ανθρώποι κάθε ηλικίας ενώνουν τις φωνές τους και η κερκίδα γεμίζει απ άκρη σ άκρη με ένα τραγούδι πού ηχεί με θρησκευτική ευλάβεια:

ΑΠΟΕΛΑΡΑ Σ’ΑΓΑΠΩΩΩ, ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΧΩΩΩΜΑΑΑΑ ΚΙ’ΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕΕ, ΘΑ Σ’ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑΑΑ ΚΙ’ΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕΕ, ΘΑ Σ’ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑΑΑ.

Κάπως έτσι αναπάντεχα το ερώτημα είχε βρει απάντηση. Γιατί κάποια πράγματα είναι προσωρινά, κάποια μόνιμα και κάποια αιώνια.

3/5/2014

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
ΜΙΚΡΕ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΕ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΡΗΣ – ΠΑΡΩΝ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ