aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η συμπαράσταση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ έπρεπε να είναι μεγαλύτερη»

«Η συμπαράσταση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ έπρεπε να είναι μεγαλύτερη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον «Active Radio» και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας, για τον αγώνα με την Δόξα, αλλά και το «παράπονο» από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Αρχικά μίλησε για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας: «Οι Ορ και Σόουζα είναι εκτός λόγω του ότι δεν συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του Champions League, ενώ οι Μπερτόλιο και Ιωάννου είναι σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού. Η κατάσταση των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών θα αξιολογηθεί στην σημερινή προπόνηση. Δεν μπορούμε να κοιτάζουμε ποιοι ποδοσφαιριστές λείπουν, αλλά ποιοι είναι διαθέσιμοι».

Για τον αγώνα με την Δόξα ανέφερε: «Στον αγώνα της Παρασκευής από μία εμφάνιση υποφερτή, υπό την άποψη ότι πήραμε το βαθμολογικό κέρδος, είχαμε ακούσει και αρκετή κριτική, αλλά ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ είναι οι κερδισμένοι της αγωνιστικής. Η προτεραιότητα της ουσίας, σε σχέση με το θέαμα και την καλή εμφάνιση είναι η σωστή. Γνωρίζουμε τα προβλήματα μας και θέτουμε τις πραγματικές προτεραιότητες».

Για την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Ντόρτμουντ σχολίασε: «Υπάρχει μία προπώληση των 14.500 εισιτηρίων, αλλά υπάρχει μεγάλη μέρα προπώλησης. Δεν θα υπάρχει προπώληση στα ταμεία. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που δόθηκαν στη Ντόρτμουντ. Από πλευράς της τιμολόγησης, ο ΑΠΟΕΛ έκανε το καλύτερο δυνατόν, βάζοντας τιμές σε σχέση και με τους αντιπάλους, αλλά και με την εμβέλεια της διοργάνωσης πάρα πολύ προσιτές. Θα έπρεπε η συμπαράσταση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ να είναι μεγαλύτερη.

Οι αντίπαλοι μας είναι οι δυσκολότεροι που θα μπορούσαν να μας τύχουν, αυτό που πρέπει να εκτιμηθεί είναι η παρουσία της ομάδας. Είδαμε ότι υπάρχει εκτίμηση, με την υποστήριξη των οργανωμένων ακόμα και μία ώρα μετά τον αγώνα με την Τότεναμ, αλλά η πίστη προς την ομάδα θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Θα θέλαμε να δούμε γεμάτες κερκίδες με την Ντόρτμουντ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ