aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΗ Stoiximan νέος Μεγάλος Χορηγός του ΑΠΟΕΛ!

Η Stoiximan νέος Μεγάλος Χορηγός του ΑΠΟΕΛ!

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία online στοιχηματισμού, ανακοινώνει ότι για τα επόμενα 2+1 χρόνια θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του ΑΠΟΕΛ! Το λογότυπο της Stoiximan θα κοσμεί την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ενώ η χορηγική συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις και δράσεις για τους φίλους της ομάδας.

Η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα το κυπριακό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξή του από την πρώτη μέρα παρουσίας του και δραστηριοποίησής της στην Κύπρο, με μια σειρά από χορηγίες τόσο σε ποδοσφαιρικές ομάδες όσο και σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ενώ παράλληλα στηρίζει την κυπριακή κοινωνία με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που περιλαμβάνει φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και δράσεις.

Ο Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο, Άγγελος Χοντουλίδης, δήλωσε για την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ: «Η έναρξη της συνεργασίας μας με τον ΑΠΟΕΛ, μία ομάδα που έχει αναδείξει το κυπριακό Ποδόσφαιρο στο εξωτερικό με τις πορείες της στην Ευρώπη και έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο, αποδεικνύει ότι η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα το κυπριακό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξή του και αυτό θα γίνει ακόμη πιο εμφανές μέσα από την πολυεπίπεδη συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας να αποφέρει καρπούς και στις δύο πλευρές και εύχομαι η φετινή σεζόν να σημάνει την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους και στην Ευρώπη, εκεί όπου ανήκει άλλωστε».

Λίγα λόγια για τον Stoiximan

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία online στοιχηματισμού στην Κύπρο, πρωταγωνιστεί χάρις στις αμέτρητες επιλογές και τις μοναδικές προσφορές που παρέχει στους πελάτες της, στηρίζοντας τον κυπριακό Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της στην Κύπρο.

Οι κεντρικές αξίες της Stoiximan είναι η ανταπόδωση στην κοινωνία και σε αυτό το πλαίσιο έχει προχωρήσει στην χορηγία και την υποστήριξη ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητικών διοργανώσεων και υλοποιεί εκτεταμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμβάλλοντας σταθερά και με συνέπεια στο σύνολο της κοινωνίας, εντός της οποίας ενεργεί και συμμετέχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ