aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ «σούστα» του Βούρου, το μήνυμα του Παναθηναϊκού και η αυστριακή… πόρτα

Η «σούστα» του Βούρου, το μήνυμα του Παναθηναϊκού και η αυστριακή… πόρτα

Η ελλαδική ιστοσελίδα «SDNA» κάνει αναφορά στο μέλλον του Πραξιτέλη Βούρου. Τι παίχτηκε μεταξύ του 25χρονου αμυντικού και του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού», Τσάβι Ρόκα και ποια πρόταση από το εξωτερικό «γειώθηκε» πριν από την κορύφωση των συζητήσεων ΑΠΟΕΛ–ΟΦΗ για την μετακόμιση του ποδοσφαιριστή στο Ηράκλειο, στο αυτούσιο ρεπορτάζ που ακολουθεί που τιτλοφορείται «Η “σούστα” του Βούρου, το μήνυμα του Παναθηναϊκού και η αυστριακή… πόρτα»

«Το δρομολόγιο Λευκωσία – Ηράκλειο ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο 25χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ και απομένει να τα βρει η κρητική ομάδα και με τον ΑΠΟΕΛ ώστε να «κλειδώσει» η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα δύο κλαμπ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή τις τελευταίες ώρες κι είναι καθαρά θέμα χρόνου να διευθετηθούν κι οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί το deal που θα στείλει τον ποδοσφαιριστή στο «Γεντί Κουλέ».

Ωστόσο προτού φτάσουμε στο σημείο ο Βούρος να βάλει στο GPS το Ηράκλειο και να προετοιμάζεται για την μόνιμη εγκατάσταση στην Κρήτη, υπήρχε ανοιχτό κανάλι του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό και την Στουρμ Γκρατς που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την μεταξύ τους συνεργασία. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν «ψήθηκε» για την μεταπήδηση στην αυστριακή ομάδα που έχει ελληνικό ιστορικό, αφού τη φανέλα της έχουν φορέσει στο πρόσφατο παρελθόν οι…δικοί μας Τάσος Αυλωνίτης και Μπάμπης Λυκογιάννης.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Στην επικοινωνία που είχε το βράδυ της Τρίτης (21/7) με τον Τσάβι Ρόκα το μανατζερικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ο Βούρος, έλαβε το μήνυμα πως δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, θέση στην οποία αγωνίζεται ο εν λόγω ποδοσφαιριστής εκτός από την χρησιμοποίησή του στο κέντρο της άμυνας. Ο Ρόκα ζήτησε χρόνο προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις βασικές επιλογές του για την θέση του δεξιού μπακ, ο Βούρος δεν έδειξε τη διάθεση να περιμένει και από την στιγμή που είχε προηγηθεί και η αυστριακή…πόρτα στην Στουρμ Γκρατς όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ