aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η σούπερ πρόταση στον Γιάκολις και η αποζημίωση €70.000 του ΑΠΟΕΛ»

«Η σούπερ πρόταση στον Γιάκολις και η αποζημίωση €70.000 του ΑΠΟΕΛ»

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας προσφέρει στον Αντόνιο Γιάκολις η Ξάνθη. Ο Κροάτης εξτρέμ που είναι εκτός πλάνων του ΑΠΟΕΛ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Αφού δεν προέκυψε ενδιαφέρον από Απόλλωνα και ΑΕΛ στράφηκε προς Ελλάδα μεριά, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε στις ομάδες της Σούπερ Λίγκα και όχι μόνο.

Πάντως, η πιο δελεαστική οικονομικά προσφορά ήρθε από την Σούπερ Λίγκα 2 και είναι από την Ξάνθη. Η ακριτική ομάδα προσέγγισε μέσω του Γιώτη Παναγιώτου (πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας) που έχει διευθυντικό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων στην Ξάνθη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sportime.gr η πρόταση στον 28χρονο εξτρέμ προνοεί απολαβές 100.000 ευρώ την πρώτη σεζόν και 150.000 ευρώ τη δεύτερη εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως η αποζημίωση που θα λάβει από τον ΑΠΟΕΛ για τη διακοπή συμβολαίου ο Γιάκολις ανέρχεται στις 70.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ