aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η σωστή αμυντική λειτουργία είναι must»

«Η σωστή αμυντική λειτουργία είναι must»

Aναφορά στο προσεχές παιχνίδι με τη Ρόζενμποργκ κάνει η οπαδική ιστοσελίδα apoel.net.

Aναλυτικά:

“Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Ρόζενμποργκ είναι η δυναμική που βγάζει στους εντός έδρας αγώνες της. Είναι αυτή που σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά της Haugesund έφεραν χτες το ευρύ 6-0 το οποίο αν και δεν τρομάζει τον ΑΠΟΕΛ δείχνει κάποια πράγματα που πρέπει και θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Η ομάδα μας το βράδυ της Τετάρτης θα δεχτεί πίεση από τα πρώτα λεπτά του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν να πετύχουν ένα γκολ που θα φέρει τον αγώνα στα μέτρα τους.

Με αυτά τα δεδομένα η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας μας πρέπει να ειναι τέτοια που να απορροφήσει την πιεση που θα εξασκηθεί με τρόπο που να μην μας βάλει σε παθητικό ρόλο.

Το ζητούμενο είναι να μην αιφνιδιαστούμε αφού σε ένα ακραίο αλλά όχι απίθανό σενάριο μια ήττα με περισσότερα από ένα γκολ παθητικό μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση ενόψει του επαναληπτικού.

Στα φιλικά του ΑΠΟΕΛ εντοπίστηκαν αμυντικά κενά τα οποία επισκιάστηκαν ή και δεν φάνηκαν καθόλου με την TNS αφού οι Ουαλοί δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν επιθέσεις. Παρόλα αυτά 2-3 προσπάθειες τους στο ΓΣΠ έστειλαν ανησυχητικά μηνύματα οπότε η σωστή αμυντική λειτουργία είναι must και στο Τροντχαϊμ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ