aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ πρόβλεψη του Φινκ για το ΑΠΟΕΛ-Βασιλεία και το λάθος με... Φοίβο Ερωτοκρίτου

Η πρόβλεψη του Φινκ για το ΑΠΟΕΛ-Βασιλεία και το λάθος με… Φοίβο Ερωτοκρίτου

Την άποψη του Τόρστεν Φινκ ζήτησε η ελβετική ιστοσελίδα «luzernerzeitung.ch» για τους επικείμενους αγώνες της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τη Βασιλειά. Ο Γερμανός τεχνικός έχει δουλέψει και στις δύο ομάδες και θεωρήθηκε ως ο κατάλληλος για να πει την άποψή του.

Ποια ήταν αυτή; «Οι ελβετικές ομάδες δεν μπορούν εύκολα να αποκλείσουν μια κυπριακή. Θα είναι μια καυτή μάχη. Στην Κύπρο χρησιμοποιούν όλα τα μέσα. Oι παίκτες τους έχουν πολλές εμπειρίες, ενώ έχουν και πολύ ένθερμους οπαδούς», είπε, και κατέληξε: «Θα είναι δύο κλειστά παιχνίδια, όμως στο τέλος η Βασιλεία θα περάσει στα σημεία».

Στο ρεπορτάζ πάντων γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις πολλές αλλαγές προπονητών στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσοοι συνάδελφοι Ελβετοί πιάστηκαν αδιάβαστοι, καθώς μπερδεύουν τον πρόεδρο των «γαλαζοκιτρίνων» αφού θεωρούν ότι αυτός τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Φοίβο Ερωτοκρίτου αντί ο Πρόδρομος Πετρίδης. «Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, είναι ο Κριστιάν Κονσταντίν της Κύπρου. Αν το πράγμα δεν δουλεύει, ο προπονητής πρέπει να φύγει. Τα τελευταία πέντε χρόνια άλλαξε 14 προπονητές, τρεις περισσότερους από τον Κονσταντίν την ίδια χρονική περίοδο», αναφέρει,

Ερωτηθείς ο Τόρστεν Φινκ για την αποδέσμευση του από το ΑΠΟΕΛ λίγο πριν το τέλος της σεζόν 2014-15, απλά απάντησε με δύο λέξεις: «Ήταν αστείο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ