aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ πρωτιά του Σάλαι και ο τυχερός

Η πρωτιά του Σάλαι και ο τυχερός

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Ρόλαντ Σάλαϊ, είναι ο ποδοσφαιριστής του οποίου το γκολ ψηφίστηκε ως το κορυφαίο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στον επίσημο καθιερωμένο διαγωνισμό του ΠΑΣΠ στη σελίδα του συνδέσμου στο Facebook. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής έλαβε το 36% των ψήφων και θα λάβει το βραβείο Stoiximan Top Goal 3ης αγωνιστικής μέσα στης επόμενες μέρες.

Θυμίζουμε ότι όσοι ψηφίζουν στο γκάλοπ για το καλύτερο γκολ μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση, όπου μετά από κάθε αγωνιστική, ένας τυχερός θα κερδίζει συλλεκτικό άλμπουμ για τα 30 χρόνια του ΠΑΣΠ με αφιέρωση από τον πρόεδρο Σπύρο Νεοφυτίδη.

Για τη ψηφοφορία της 3ης αγωνιστικής ο τυχερός της κλήρωσης είναι ο Πέτρος Νεοφύτου. Αύριο θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για το καλύτερο γκολ της 4ης αγωνιστικής και η ψηφοφορία για το Stoiximan Top Goal 4ης Αγωνιστικής θα είναι σε ισχύ μέχρι και το βράδυ της Κυριακής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ