aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ πρώτη γκέλα της Κοπεγχάγης (video&pics)

Η πρώτη γκέλα της Κοπεγχάγης (video&pics)

Πρώτη γκέλα στο πρωτάθλημα για την Κοπεγχάγη, η οποία εξήλθε ισόπαλη (1-1) με τη Σοντέρσκι για την τέταρτη αγωνιστική. Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με τον Βέρμπιτς στο 23′ και ισοφαρίστηκε στο 63′.

Έτσι, έφτασε τους 10 βαθμούς και παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα, αν όμως μία εκ των Μίντιλαντ ή Μπρόντμπι νικήσει (αγωνίζονται μεταξύ τους) τότε θα αποκτήσει συγκάτοικο.

Προηγούμενη ενημέρωση

Στο 63′ η Κοπεγχάγη δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) από τον Κρούν. Αυτό είναι το πρώτο γκολ που δέχεται η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν ισορροπήσει το ματς, η κατοχή είναι μοιρασμένη και οι τελικές προσπάθειες έγιναν 12 υπέρ τους και 11 για την Κοπεγχάγη.

Η ενδεκάδα της Κοπεγχάγης (4-4-2): Όλσεν, Άνκερσεν, Γιόργκενσεν, Γιόχανσον, Αουγκούστινσον, Κουσκ (63′ Φαλκ Γένσεν), Γκρέγκους (82′ Τουτού), Ντιλέινι, Βέρμπιτς, Σανταντέρ, Πάβλοβιτς.

Πρώτο ημίχρονο

Πολύ καλύτερη η Κοπεγχάγη στο ξεκίνημα του αγώνα, μέχρι το 20λεπτο έφτιαξε πέντε φάσεις και τελικά άνοιξε το σκορ στο 23′ με τον Βέρμπιτς, μετά από ασίστ του Κουσκ.

Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν 58% κατοχή έναντι 42% των γηπεδούχων με 9 τελικές προσπάθειες (6 στον στόχο) έναντι 5 (1 στον στόχο).

Προηγούμενη ενημέρωση

Το τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ θα έχει την ευκαιρία να αντλήσει σημαντικά στοιχεία που αφορούν πολλές αγωνιστικές πτυχές της Κοπεγχάγης στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει απέναντι στη Σοντέρσκι.

Στον σημερινό αγώνα θα παραταχθεί με τρεις αλλαγές σε σχέση με αυτόν κόντρα στην Άστρα, αφού εκτός έμειναν οι Φαλκ Γένσεν, Κβιστ και Κορνέλιους και τις θέσεις τους πήραν οι Κουσκ, Γκρέγκους και Πάβλοβιτς.

Μοναδικοί που ήταν στην ενδεκάδα σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος -μέχρι στιγμής- είναι οι Όλσεν, Άνκερσεν (αυτοί δεν έχασαν λεπτό), Ντιλέινι, Γιόργκενσεν, Σανταντέρ και Πάβλοβιτς.

Από την πλευρά της η Σοντέρσκι αγωνίζεται με σύστημα 4-5-1, με ενισχυμένη μεσαία γραμμή, και μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί σε αυτό η Κοπεγχάγη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ