aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ πρόταση του ΑΠΟΕΛ για Γκαλαμπίνοφ και η πρόθεση του Βούλγαρου

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ για Γκαλαμπίνοφ και η πρόθεση του Βούλγαρου

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Συντηρούν θέμα Αντρέι Γκαλαμπίνοφ για τον ΑΠΟΕΛ οι Ιταλοί δημοσιογράφοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας calciomercato.com η περιπέτεια του Βούλγαρου επιθετικού στην Τζένοα τελειώνει μετά από μόλις ένα χρόνο παρουσίας αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο 29χρονος φορ πέρυσι πήρε μεταγραφή από τη Νοβάρα στην Τζένοα και στην πρώτη του χρονιά στην Serie A έπαιξε σε 20 αγώνες σκοράροντας τρία γκολ, ενώ είχε και δύο ασίστ.

Στο παρελθόν έπαιξε στις Λιβόρνο, Αβελίνο, Λουμετσάνε, Γκούμπιο και Σορέντο, έχοντας γεμάτες χρονιές και αρκετά τέρματα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Γκαλαμπίνοφ θα κληθεί σύντομα να πάρει την απόφαση για το μέλλον του. Δέχθηκε προτάσεις από ΑΠΟΕΛ και Παναθηναϊκό, τις οποίες όμως δεν βλέπει με θετικό μάτι, όπως επισημαίνουν οι Ιταλοί, καθώς δίνει προτεραιότητα σε ιταλικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα έξι κιλά του Ζαχίντ και το μήνυμα

«Ο Γκαλαμπίνοφ ενημέρωσε τους Κύπριους και τους Ελλαδίτες ότι θα πρέπει να περιμένουν, καθώς περιμένει προτάσεις από ομάδες της Serie A», γράφει το δημοσίευμα.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι δεδομένη η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού μετά την προσθήκη του Ρέζα.

Διαβάστε επίσης: Tον ήθελαν ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, κοντά σε Ένωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ