aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η πρόσληψη του Δώνη εξαρτάται…

Πιθανότατα σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο θα κριθεί οριστικά αν ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Κι αυτό γιατί απομένει να ενημερωθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τις επαφές με τον 48χρονo προπονητή και ο Ταϊλανδός υποψήφιος νέος μεγαλομέτοχος θα κληθεί να εγκρίνει το περιεχόμενο της συμφωνίας μαζί του. Αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του νυν μεγαλομετόχου της πράσινης ΠΑΕ, ο Δώνης θα είχε ήδη υπογράψει, ωστόσο επειδή όλα δείχνουν πως επίκειται αλλαγή σκυτάλης θα πρέπει η επικείμενη νέα ιδιοκτησία να προσυπογράψει.

Άλλωστε στο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ έχουν συμφωνήσει σε ένα μνημόνιο συναντίληψη που απαιτεί να έχουν κοινή γνώμη σε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της ομάδας.

Είναι προφανές πως ο υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης θα προτιμούσε μια μικρότερης διάρκειας συμφωνία, αφού πρόθεσή του είναι να αξιολογήσει κάθε συνεργάτη του στην πορεία και αν κρίνει πως είναι αναγκαία κάποια αλλαγή να μη δεσμεύεται από μεγάλα συμβόλαια για να προχωρήσει σε αυτή.

Η πλευρά του Γιώργου Δώνη είναι λογικό να δυσανασχετεί με την καθυστέρηση και θα περιμένει μέχρι και αύριο, ειδάλλως θα στραφεί σε άλλες λύσεις και λέγεται πως έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από Τουρκία (Άδανασπορ και Αντάλιασπορ) και μία από Αίγυπτο (Αλ Αχλί).

Εναλλακτική λύση παραμένει πάντα ο Γιάννης Πετράκης, που δεν έχει υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ