aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ προσαρμογή του Ρόλαντ Σάλαϊ

Η προσαρμογή του Ρόλαντ Σάλαϊ

Δεν αντιλέγει κανείς πως ο Ρόλαντ Σάλαϊ έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο πρωτάθλημά μας και συστήθηκε στο κυπριακό φίλαθλο με τον ιδανικότερο τρόπο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις όσον αφορά στην ανέλιξή του. Στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, κέρδισε πέναλτι και γενικώς, με την όλη του παρουσία στη μεσοεπιθετική γραμμή έστειλε τα καλύτερα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Στο επόμενο ματς που αγωνίσθηκε, αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του απέναντι σε μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών. Και στην τελευταία αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ούγγρος κινήθηκε στη μετριότητα. Αν και απέναντι στην Ανόρθωση στάθηκε άτυχος, καθώς είδε την μπάλα μετά από πλασέ του να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι, θα μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως πρόκειται για παίκτη που είναι μόλις 20 ετών, ήλθε σε ένα νέο (ποδοσφαιρικό) περιβάλλον, οπότε απαιτείται ένα χρονικό διάστημα για να προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις. Ο Σάλαϊ προσπαθεί να βρει τον ρόλο του στον ΑΠΟΕΛ και ο ίδιος ο προπονητής την ίδια στιγμή προσπαθεί να βρει σε ποια θέση είναι εν τέλει πιο ουσιαστικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ