aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΗ πρόκριση του ΑΠΟΕΛ θέλει… γκολ

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ θέλει… γκολ

Στη Βουλγαρία έμεινε άσφαιρος, αλλά στο ΓΣΠ θα χρειαστεί γκολ ο ΑΠΟΕΛ για να περάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, αποκλείοντας την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Η ρεβάνς απαιτεί μάξιμουμ αυτοσυγκέντρωση από πλευράς «γαλαζοκίτρινων», οι οποίοι χρειάζονται απλά ένα γκολ περισσότερο από τους Βούλγαρους για να προκριθούν, αφού οποιαδήποτε ισοπαλία -και με γκολ- στέλνει το ματς στην παράταση, από τη στιγμή που έχει καταργηθεί ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και δεν μπορεί να επωφεληθεί από αυτόν η Μπότεφ Πλόβντιβ.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ στη ρεβάνς έχει απόδοση 1.50 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, η ισοπαλία 3.95 και η νίκη των Βούλγαρων δίνει 7.70. Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 1.22 και αν αυτή έρθει στην κανονική διάρκεια, η απόδοση ανεβαίνει στο 1.47.

Για να περάσει, όμως, ο ΑΠΟΕΛ, πρέπει να σκοράρει. Το over 2.5 γκολ στη ρεβάνς δίνει 2.37 στον Stoiximan και το over 3.5 γκολ είναι στο 4.40, ενώ το over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο έχει απόδοση 3.50, Το over 1.5 γκολ για τον ΑΠΟΕΛ είναι στο 1.85, το over 2.5 γκολ στο 3.50 και το over 3.5 γκολ στο 6.90, ενώ το under 1.5 γκολ για τον ΑΠΟΕΛ δίνει 1.90.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ