aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΗ προεδρική παραδοχή για Βάτερμαν και η πιθανή ομοιότητα με Πάρντο

Η προεδρική παραδοχή για Βάτερμαν και η πιθανή ομοιότητα με Πάρντο

Μετά από μια πενταετία στον Αρχάγγελο, ο Μπόι Βάτερμαν, αναζητεί νέα επαγγελματική στέγη. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας δέχθηκε δύο επίσημες προτάσεις από την Κύπρο ως γνωστόν, από την Αλκή Ορόκλινη και τον Ερμή Αραδίππου και μάλιστα με προεδρική επιβεβαίωση, αφού τόσο ο Άντης Λόππας όσο και ο Λούκας Φανιέρος αναφέρθηκαν δημόσια στην επιθυμία για να αποκτηθεί ο έμπειρος πορτιέρε.

Με δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ 104.0 o πρόεδρος του Ερμή, είπε για τον 36χρονο τερματοφύλακα. «Θέλουμε τον Βάτερμαν, αλλά δεν είναι ό,τι θέλουμε. Εμείς τον θέλουμε, αλλά μπορεί ο Ερμής να μην είναι αρκετός για τον ίδιο. Μας ενδιαφέρει…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φανιέρος.

Εάν ο Βάτερμαν καταλήξει σε μία από αυτές τις ομάδες, θα μοιάζει με την πορεία του Ούρκο Πάρντο, ο οποίος μετά από τον ΑΠΟΕΛ ως γνωστόν αγωνίστηκε στην Αλκή Ορόκλινη για μία διετία (2017-18), ενώ στη σεζόν που διακόπηκε ήταν στον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ