aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ πρεμιέρα του Μπερτόλιο και τα πλατιά χαμόγελα

Η πρεμιέρα του Μπερτόλιο και τα πλατιά χαμόγελα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πέρασε στον αγώνα στο 77’ (στη θέση του Αντρέα Ορλάντι) και σε 17 λεπτά συμμετοχής (συμπεριλαμβανομένης και της καθυστέρησης), ο Φακούντο Μπερτόλιο τα έκανε όλα!

Στο 79’ κέρδισε το πέναλτι και παρότι απέκρουσε (το σουτ του Εφραίμ) ο Στυλιανού, ο Γιαννιώτας ήταν εκεί και έκανε το 2-0 και στο 90’+4 ετοίμασε άλλο ένα γκολ στον Εφραίμ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ντεμπούτο άκρως ουσιαστικό, πολλά υποσχόμενο, με τη γαλαζοκίτρινη κερκίδα να «ζεσταίνεται», αλλά και όσοι από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ είδαν το παιγνίδι από την τηλεόραση χαμογέλασαν πλατιά, από την εμφάνιση του Αργεντινού.

Ο 26χρονος μέσος, χωρίς καλά-καλά να γνωρίζει ακόμη τους νέους του συμπαίκτες, έδωσε τα διαπιστευτήριά του, επιβεβαιώνοντας τα όσα τον ακολούθησαν στο νησί μας. Παίκτης πριμαντόνα, που με μιαν ενέργειά του μπορεί να αδειάσει ολόκληρη άμυνα ή να την ανοίξει σαν βεντάλια, κοφτή ντρίμπλα, κάθετη πάσα «φαρμάκι» και μπαλιά «διαβήτη».

Βέβαια, για να μην προτρέχουμε, η προχθεσινή εμφάνιση του Μπερτόλιο ήταν μόνο ένα δείγμα και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να βγάλουμε περισσότερα και πιο ουσιαστικά συμπεράσματα. Οι πρώτες εντυπώσεις, πάντως, από τον 26χρονο Αργεντινό ήταν παραπάνω από καλές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ