aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ «πόρτα» στον Τζεμπούρ!

Η «πόρτα» στον Τζεμπούρ!

Για την απόκτηση ενός ικανού φορ που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή ψάχνεται («διακριτικά») ο Αστέρας μέχρι και το φινάλε των μεταγραφών του Σεπτεμβρίου.

Οι Αρκάδες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών κι ένα από τα ονόματα που τους προτάθηκαν πριν από μερικές ημέρες κι ασφαλώς δεν μπορεί να περάσει στα… ψιλά είναι ο Ράφικ Τζεμπούρ!

Ο Αλγερινός επιθετικός εξακολουθεί να κυκλοφορεί χωρίς ομάδα έπειτα απ΄το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης.

Το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Τρίπολης και να παραμείνει στην Superleague του έκανε «κλικ» και κάπως έτσι έγινε η σχετική πρόταση στον Αστέρα, χωρίς όμως να κάνει – σύμφωνα με πληροφορίες του Marca -SL.gr – το ίδιο «κλικ» και στους Μπακοκαϋμενάκηδες.

Κυρίως λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα, συν βεβαίως του υψηλού κασέ με αποτέλεσμα να απορριφθεί το project της απόκτησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ