aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή και ο Ντε Βινσέντι που «διώχνει» παίκτη

Η πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή και ο Ντε Βινσέντι που «διώχνει» παίκτη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο Τομάς ντε Βινσέντι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ από σήμερα (25/6), ενώ την ίδια ώρα πληροφορίες και δημοσιεύματα σπρώχνουν προς την έξοδο τον Λορέντζο Εμπεσίλιο. Η οριστική, όμως, απόφαση για το ποιος θα δει την πόρτα εξόδου, είτε ως μετεγγραφή, είτε ως δανεικός ή ακόμη και ως ελεύθερος, ανήκει στον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στη διάθεσή του ήδη τέσσερις παίκτες στη μεσαία γραμμή που μπορούν να αγωνιστούν είτε ως 8άρια είτε ως επιτελικοί μέσοι. Τους ανασταλτικούς μέσους δεν τους συμπεριλαμβάνουμε, αφού υπάρχουν μόνο δύο επιλογές, οι Νούνο Μοράις και Κωστάκης Αρτυματάς.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αντίδραση του «Ντέβι»

Πρόκειται για τους Λούκας Σόουζα, Βινίσιους, Εμπεσίλιο και Ζαχίντ ενώ υπό τις περιστάσεις μπορεί να δώσει λύσεις και ο Ρόλαντ Σάλαϊ, ωστόσο τον θεωρούμε ως επιλογή για την αριστερή πλευρά αφού εκεί αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια. Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Ντε Βινσέντι που μπορεί να δώσει λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις, θα «διώξει» κάποιον από τους προαναφερθέντες.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα στον ΑΠΟΕΛ ο Ντε Βινσέντι (η χρονική διάρκεια συμβολαίου)

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θεωρεί τον Εμπεσίλιο αναγκαίο διότι η ποιότητα του είναι τέτοια που δύσκολα μπορεί να καλυφθεί, ο Ζαχίντ απέδειξε πέρσι την αξία του και μόνο αν έρθει πρόταση θα ανάψει πράσινο για να πωληθεί, ενώ ο Λούκας Σόουζα φέτος αναμένεται πολύ καλύτερος νοουμένου πως ακολουθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας σε αντίθεση με πέρυσι. Ο Βινίσιους παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό, αφού προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει.

Διαβάστε επίσης: Από την AL-AHLI, ξανά στο APOELI

Πάντως, η απόφαση δεν θα παρθεί σύντομα (πιθανότατα μετά και τον 3ο προκριματικό) εκτός και αν έρθει πρόταση για Εμπεσίλιο ή Ζαχίντ που θα καλύπτει τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ και θα ανοίξει νωρίτερα η πόρτα της εξόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ