aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ πιο δύσκολη αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Η πιο δύσκολη αποστολή του ΑΠΟΕΛ

Στο πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα πετόσφαιρας ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει χαρακτήρα και να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του. Η ομάδα του Μέλκα θα φιλοξενήσει την Ομόνοια στο Λευκόθεο στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής και αισιοδοξεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί σε 4 αγώνες. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:00.

Το εμπόδιο της ομάδας του Μέλκα απέναντι σε έναν αντίπαλο με τριπλάσιο προϋπολογισμό είναι αντικειμενικά αρκετά υψηλό, αλλά ο φετινός ΑΠΟΕΛ έδειξε να διαθέτει και ποιότητα και χαρακτήρα για να διεκδικήσει τη νίκη. Ο στόχος αυτός είναι και για να εκπληρωθεί θα πρέπει οι πετοσφαιριστές του Γιάννη Μέλκα να είναι συγκεντρωμένοι και απαιτητικοί. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία, ωστόσο θα χρειαστεί και την επιπλέον ώθηση, τη δύναμη του κόσμου της προκειμένου να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τη νίκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ