aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Η πίεση "λυγίζει" τον ΑΠΟΕΛ, συμφωνία Ολυμπιακού με Τάαμαρι»

«Η πίεση “λυγίζει” τον ΑΠΟΕΛ, συμφωνία Ολυμπιακού με Τάαμαρι»

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για το μέλλον του Μούσα Τάαμαρι και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς γι’ απόκτηση του Ιορδανού εξτρέμ. Η ιστοσελίδα Sportime.gr κάνει λόγο για συμφωνία των ερυθρόλευκων με τον ποδοσφαιριστή και… σημείο επαφής ανάμεσα στη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος με την αντίστοιχη του ΑΠΟΕΛ για το ποσό πώλησης του Τάαμαρι.

Το δεδομένο είναι πως ο Τάαμαρι έχει στα χέρια του την πρόταση του ΑΠΟΕΛ για επέκταση συμβολαίου, ζήτησε χρόνο για να δώσει την απάντησή του, ενώ διατηρεί συμβόλαιο με τους γαλαζοκίτρινους έως το Καλοκαίρι του 2021. Ο ίδιος σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Ιορδανίας σημείωσε πως θα αποφασίσει για το μέλλον του εντός των επόμενων δύο βδομάδων. Είναι λογικό πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση που η απάντηση του Τάαμαρι είναι αρνητική να σκεφτεί πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο πώλησής του, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να συμφωνήσει με ομάδα της επιλογής του τον ερχόμενο Ιανουάριο χωρίς ο ΑΠΟΕΛ να βάλει ούτε ευρώ στο ταμείο του.

O χρόνος θα δείξει εάν τα όσα γράφονται και λέγονται στην Ελλάδα με την περίπτωση του Τάαμαρι θα ισχύσουν γιατί η αλήθεια είναι πως πολλές φορές στο παρελθόν οι φήμες από την Ελλάδα παρέμειναν ως τέτοιες.

Διαβάστε επίσης: Ένας «κατακτητής»… τζάμπα στον ΑΠΟΕΛ κι ας όψεται το 62,5%

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportime.gr

«Είναι γνωστό πλέον ότι ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο… μάτι τον Μούσα Αλ-Τάμαρι.
Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην Κύπρο. Έτσι ο Αλ-Τάμαρι προσέλκυσε το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων”.

Οι Πειραιώτες έχουν δείξει πως έχουν μάτια παντού! Έτσι και τώρα στην Κύπρο έχουν τσεκάρει τον 23χρονο Ιορδανό εξτρέμ και τον θέλουν. Είναι ψηλά στη λίστα και εδώ και ημέρες έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις.

Μάλιστα αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για να γίνει η μεταγραφή. Και η αλήθεια είναι πως ό,τι επιλογές έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά τα τελευταία δύο χρόνια, της έχουν βγει.

Διαβάστε επίσης: Μίχος: «Με €3.000.000 πρέπει να πανηγυρίζει ο Πετρίδης»

Οπότε αυτό που απομένει είναι να πειστεί ο ΑΠΟΕΛ για να προχωρήσει η μεταγραφή του παίκτη στο Λιμάνι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ έχουν αρχίσει να “λυγίζουν” στην πίεση των “ερυθρόλευκων”. Ο Ολυμπιακός τον θέλει τον παίκτη και το δείχνει συνεχώς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Κύπριοι ζητούσαν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ αρχικά για τον παίκτη και πλέον συζητούν για 1,5 εκατομμύριο.

Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα. Από τη στιγμή που έχουν αρχίσει οι δύο ομάδες να βρίσκουν σημείο επαφής».

Το ρεπορτάζ συνοδεύει το πιο κάτω βίντεο-αφιέρωμα στον Τάαμαρι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ