aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ Pari-Match και το δεύτερο super deal

Η Pari-Match και το δεύτερο super deal

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την 3CX, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ γνωστοποίησε χθες τη συμφωνία με τη διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων Pari-Match, κάτι που βεβαίως θα πιστώσει στο ταμείο της εταιρείας «ζεστό» χρήμα.

Θα είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, με το εμπορικό της σήμα να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής εμφάνισης σε όλους τους επίσημους αγώνες. Αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με την ΤΝS.

Όπως είχαμε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα, πρόκειται για την εταιρεία που επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για να επενδύσει στον σύλλογο και μέσω του αδιάθετου μετοχικού κεφαλαίου. Και σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, αν κλείσει η εν λόγω (δεύτερη) συμφωνία, θα πιστωθεί ένα πολύ σεβαστό ποσό, το οποίο ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ!

«Είναι εντελώς διαφορετικό κομμάτι της επένδυσης με τη χορηγία», διευκρινίσει χθες ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς το δημοσίευμα. Πολύ περισσότερα, ασφαλώς, θα μπορούν να γραφτούν με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, όπου θα γνωστοποιηθεί (και επισήμως) ο αριθμός των μετοχών και πώς αυτός θα κατανεμηθεί.

Η Pari-Match ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια και είναι διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων. Είναι μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο της Ανατολικής Ευρώπης και δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω διαδικτύου.

Είναι ο επίσημος χορηγός ποδοσφαίρου στην Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας και είναι ο επίσημος χορηγός του ουκρανικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει μετονομαστεί σε «League Pari-Match» από την περίοδο 2015-16.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ