aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ παραδοχή του Γκεόργκι Χάτζι

Η παραδοχή του Γκεόργκι Χάτζι

Η ανατροπή των δεδομένων με το επιβλητικό 4-0 επί της Βιτορούλ επιβράβευσε την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ και με προοπτική για το καλύτερο στις διοργανώσεις της UEFA.

Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει στα play-off του Champions League με εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Europa League (σε περίπτωση αποκλεισμού από το Champions League) μετά την πανάξια πρόκριση του σε βάρος των Ρουμάνων.

Η παραδοχή της ανωτερότητας του ΑΠΟΕΛ από τον Γκεόργκι Χάτζι διατυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το πανάξιο της πρόκρισης. «Πρέπει να παραδεχτώ ότι το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στη διοργάνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο προπονητής της Βιτορούλ.

Για έβδομη φορά και πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το ΑΠΟΕΛ έκλεισε θέση για τους ομίλους της UEFA και το μεσημέρι (13:00) της Παρασκευής θα μάθει αντίπαλο για τα play-off του Champions League. Οι πρώτοι αγώνες της επόμενης φάσης θα διεξαχθούν στις 15/16 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί αγώνες στις 22/23 Αυγούστου.

Η κλήρωση για τη φάση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου.

Η μέχρι τώρα διαδρομή του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση:

12 Ιουλίου
ΑΠΟΕΛ – Dudelange 1-0 (Μπερτόλιο 71’)

19 Ιουλίου
Dudelange – ΑΠΟΕΛ 0-1 (Ντε Καμάργκο 40’ πεν)

26 Ιουλίου
Βιτορούλ – ΑΠΟΕΛ 1-0

2 Αυγούστου
ΑΠΟΕΛ – Βιτορούλ 4-0 (Καρλάο 54’, Μερκής 93’, Ντε Καμάργκο 94’, Εφραίμ 105+1)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ