aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ Πάφος FC την είδε… Βασιλεία και «χαστούκισε» τον ΑΠΟΕΛ (vid & pics)

Η Πάφος FC την είδε… Βασιλεία και «χαστούκισε» τον ΑΠΟΕΛ (vid & pics)

Παφίτικος καλπασμός για την εξάδα. Η Πάφος FC πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης», τον οποίο υποχρέωσε στην τέταρτη φετινή ήττα του στο πρωτάθλημα και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη διεκδίκησης της 6ης θέσης. Πρόσωπο του αγώνα ο Όνι Βαλακάρι. Ο Φινλανδός επιθετικός της Πάφος FC πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης (57’ πέναλτι, 68’) και οδήγησε την ομάδα του σε μία τεράστια νίκη επί του προβληματικού (και στην Πάφο) ΑΠΟΕΛ.

Στους 27 βαθμούς η ομάδα του Κάμερον Τόσακ που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα τους τελευταίους εφτά αγώνες, με την τελευταία αποτυχία να καταγράφεται στις 6 Ιανουαρίου και την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Ανόρθωση. Ο ΑΠΟΕΛ παρά το γεγονός ότι άρχισε ορεξάτα την αναμέτρηση όσο κυλούσε ο χρόνος έριχνε ταχύτητα, δεν είχε τις λύσεις για να γίνει απειλητικός, αλλά ούτε είχε αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έμεινε στην 3η θέση με 28 βαθμούς, πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Ανόρθωση που δέχθηκε συντριβή 5-0 από τον Εθνικό Άχνας στο «Δασάκι», αλλά είδε την Ομόνοια να αυξάνει τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς.

Το ματς

Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την αναμέτρηση με διάθεση να κυριαρχήσει στο γήπεδο, απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του Ρούντκο, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός. Όσο κυλούσε ο χρόνος η Πάφος FC κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, αλλά καμία εκ των δύο ομάδων δεν βρήκε στόχο στις λιγοστές φάσεις που τους παρουσιάστηκαν.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε πέναλτι στο 56’ σε ανατροπή του Καμπράλ από τον Μιχαΐλοβιτς με τον Βαλακάρι να σκοράρει από τα ένδεκα βήματα. Ένδεκα λεπτά αργότερα ο Φινλανδός επιθετικός με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής «κάρφωσε» την μπάλα στα δίκτυα του Μπέλετς και «κλείδωσε» το τρίποντο για την Πάφος FC. Ο ΑΠΟΕΛ από την ώρα που έμεινε πίσω στο σκορ δεν είχε αντίδραση και μοιραία έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από την Πάφο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πάφος FC (Κάμερον Τόσακ): Ρούντκο, Σιρόκ, Λαφράνς, Αραγιούρι, Πανός (72′ Φόλμπερχτ), Μπεσάρα, Καμπράλ, Βαλεριάνος, Μπεριγκόν (64′ Νέμετς), Βα (82΄Ράκελς), Βαλακάρι.

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Σάβιτς, Ιωάννου, Άλεφ (71′ Μακρής), Γένσεν, Τάαμαρι, Γέφτοβιτς (63′ Βιντιγκάλ), Ντε Βινσέντι, Χαλένιους (59′ Πάβλοβιτς).

Σκόρερ: 57′ (πέναλτι), 68′ Βαλακάρι

Κίτρινες: Σιρόκ, Πανός (3η), Βα (3η) / Βούρος, Πάβλοβιτς, Μιχαΐλοβιτς.

Αποβολές:

Γήπεδο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

Α’ Βοηθός: Πέτρος Πέτρου.

Β’ Βοηθός: Ανδρέας Μιχαηλίδης.

4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ