aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ώρα της συνάντησης Πετρίδη – Μοράις και οι προθέσεις του Πορτογάλου

Η ώρα της συνάντησης Πετρίδη – Μοράις και οι προθέσεις του Πορτογάλου

Οι τίτλοι τέλους ενός ποδοσφαιρικού «μύθου» για τον ΑΠΟΕΛ έπεσαν το πρωί της Δευτέρας (24/6). Ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης των επίσημων εμφανίσεων την αποχώρηση του Νούνο Μοράις από το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στον «Αρχάγγελο» ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων και πολυτιμότερος ξένος που φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ κρίθηκε πως δεν βρίσκεται στο πλάνο της νέας χρονιάς, αν και στη λήξασα σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ με 13 τέρματα και πρώτος σε λεπτά συμμετοχής (2207’) στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ θα προσφέρει στον Νούνο Μοράις θέση σε άλλο πόστο και μένει να διαφανεί κατά πόσο ο Πορτογάλος θα κάνει δεκτή την πρόταση και θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ή θα αποχωρήσει οριστικά από τον «Αρχάγγελο» και θα στα 35 του χρόνια θα αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Ο ίδιος δήλωσε πολλάκις ότι επιθυμούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα που έζησε στιγμές δόξας και ότι νιώθει δυνατός για να παίξει μπάλα τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο.

Ο Μοράις επέστρεψε στην Κύπρο και αργά το βράδυ της Τρίτης (25/6) ή το πρωί της Τετάρτης (26/6) θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει μετά το ραντεβού των δύο ανδρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ