Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ωμή πραγματικότητα για τον Πρόδρομο…

Η ωμή πραγματικότητα για τον Πρόδρομο…

Πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς (πρωταγωνιστή) τον Πρόδρομο Πετρίδη. Ένας θεός θα ξέρει τι θα στριφογύριζε στο μυαλό του ανθρώπου που ήταν στο πηδάλιο των γαλαζοκιτρίνων, τα τελευταία 13 χρόνια. Ένα είναι σίγουρο. Δεν είναι άμοιρος ευθυνών για το -επιεικώς- άκομψο φινάλε της διαδρομής του στην ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Ίσως να γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο, ότι ο κόσμος, κι αυτοί ακόμη οι «φίλοι» του θα ξεσπούσαν κάποια μέρα. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σωστά προετοιμασμένος. Ποτέ δεν είναι προετοιμασμένοι για όλα, όσοι ανέβηκαν στους εφτά ουρανούς μέσω του αθλητισμού.

Σε συνέχεια του σχολίου μας με τίτλο «ο εθισμός του Πρόδρομου στη δόξα και την αποθέωση», είναι ενδεικτικά τα αποτελέσματα της έρευνας του έγκυρου περιοδικού «Sports Illustrated» με θέμα το ντόπινγκ. Ενδεικτικά και απίστευτα. Πριν από 30 χρόνια! Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 198 σπρίντερ, κολυμβητές, αρσιβαρίστες και αθλητές διαφόρων άλλων αθλημάτων, Oλυμπιονίκες ή μη.

Σενάριο 1: Σου προσφέρουν απαγορευμένη αναβολική ουσία, μαζί με δύο εγγυήσεις: 1. Ότι δεν θα συλληφθείς ντοπαρισμένος. 2. Ότι θα νικήσεις. «Θα δεχόσουν να χρησιμοποιήσεις την ουσία;», ήταν το ερώτημα. 195 αθλητές απάντησαν ναι, 3 όχι!

Σενάριο 2: Σου προσφέρουν απαγορευμένη αναβολική ουσία, μαζί με δύο εγγυήσεις: 1. Ότι δεν θα συλληφθείς ντοπαρισμένος. 2. Ότι θα νικάς σε όλους τους αγώνες για τα επόμενα πέντε χρόνια και μετά θα πεθάνεις από τις παρενέργειες της ουσίας. «Θα δεχόσουν να χρησιμοποιήσεις την ουσία;». Περισσότεροι από τους μισούς αθλητές απάντησαν ναι!

Οι ερευνητές, οι ειδικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στ’ μάτια και στ’ αυτιά τους. Ήταν, όμως η ωμή πραγματικότητα. Πανομοιότυπη… ωμή πραγματικότητα είχε ενώπιον του και ο Πρόδρομος Πετρίδης!

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ