aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ οικογένεια του ΑΠΟΕΛ γιορτάζει! (πληροφορίες για το Gala Dinner)

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ γιορτάζει! (πληροφορίες για το Gala Dinner)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον ΑΠΟΕΛ! Ο σύλλογος της Λευκωσίας γιορτάζει 90 χρόνια ζωής και η κορύφωση των εορτασμών θα πραγματοποιηθεί απόψε σε έναν στενό… οικογενειακό κύκλο.

Στις 21:00 είναι προγραμματισμένο Gala Dinner στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία και εκεί θα δώσουν το παρών τους τόσο η διοίκηση της Εταιρείας, όσο και του Σωματείου. Ο αριθμός των καλεσμένων είναι μικρός, αφού θα εισέρχονται στον χώρο μόνο όσοι έχουν πρόσκληση και ο λόγος είναι ο ακόλουθος.

Βλέπετε, στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να γιορτάσουν με λάμψη και πρεστίζ τη συμπλήρωση 90 χρόνων ένδοξης ιστορίας στα αθλητικά και όχι μόνο δρώμενα, αλλά αυτό να γίνει χωρίς τυμπανοκρουσίες και… πανηγύρια. Βλέπετε, αυτά θα μείνουν φυλαγμένα μέχρι ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας γίνει 100 χρόνων!

Σε ότι αφορά στο τελετουργικό κομμάτι του Gala Dinner, παρουσιαστής θα είναι ο γνωστός Χρίστος Φερεντίνος, μαζί με τη Γωγώ Αλεξανδρινού, ενώ η διασκέδαση θα ανέβει στα ύψη με τον συμπατριώτη μας τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν εμβληματικοί αρχηγοί του Θρύλου όπως (μεταξύ άλλων) οι Ανδρέας Στυλιανού, Νίκος Παντζιαράς, Κούλλης Παντζιάρας, Γιάννος Ιωάννου, Χάρης Σολέας, Ανδρέα Παπαζησίμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ