aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ «ντρίμπλα» του Τέτι για μετεγγραφές και η δικαίωση για Τραμετσάνι

Η «ντρίμπλα» του Τέτι για μετεγγραφές και η δικαίωση για Τραμετσάνι

Στην μεικτή ζώνη μίλησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Ντομένικο Τέτι ο οποίος ήταν φανερά χαρούμενος και περήφανος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ιταλός απέφυγε να μιλήσει για τον προγραμματισμό και την ενίσχυση αφού ανέφερε πως υπάρχει χρόνος γι’ αυτά στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή και το προσωπικό της ομάδας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους οπαδούς. Σήμερα καταλάβαμε τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ. Νιώθω ευλογημένος που είμαι σε αυτή την ομάδα».

Για τον προγραμματισμό: «Όχι, όχι, έχουμε χρόνο γι’ αυτά. Έχουμε χρόνο να τα σκεφτούμε αυτά. Τώρα είναι η ώρα να ευχαριστηθούμε αυτό που πετύχαμε».

Για το στοιχείο που έδωσε στον ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα: «Ήταν η καθημερινή σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και το ομαδικό πνεύμα. Κάποιος μπορεί να πει ότι χάσαμε βαθμούς, όμως εγώ θα πω ότι κερδίσαμε βαθμούς στα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν».

Για τη σχέση του με τον Τραμετσάνι: «Τον ήξερα τον Τραμετσάνι. Μπορεί να μην είχε ένα δυνατό βιογραφικό όμως έδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής και ένας πολύ καλός άνθρωπος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ